Profesionalios mezoterapijos paslaugos Panevėžyje

Svajojate apie gražią ir sveiką odą? Mezoterapijos paslaugos Panevėžyje, „Vivus Sanus“ klinikoje gali būti puikus sprendimas tai be didelio vargo pasiekti. Jau visai netrukus, po atliktų procedūrų galėsite mėgautis jaunatviška ir spindinčia oda be raukšlių. Skaitykite šį straipsnį ir susipažinkite su klinikoje atliekamomis mezoterapijos procedūromis iš arčiau.

Mezoterapijos teikiama nauda

Mezoterapijos procedūrų veiksmingumas yra tiesiog neabejotinas. Iš tiesų, beveik jokia kita procedūra negali padėti pasiekti tokio greito, tokio lengvo ir veiksmingo rezultato. Pokyčius odoje po atliktų procedūrų pamatysite jau iškart! Mezoterapija taip pat pravarti tuo, kad tinka įvairių tipų odai ir ją nesudėtinga taikyti. Procedūrų metu nejaučiamas skausmas ir nekyla žymesnio diskomforto, o jų trukmė nėra labai didelė.

Kaip pasiruošti procedūroms?

Išskirtinis pasiruošimas nėra būtinas. Prieš procedūras naudinga atsižvelgti į gydytojo nurodymus ir jų laikytis – tuomet viskas vyksta sklandžiau ir efektyviau. Naudinga procedūros dieną vengti kavos ir kitų gėrimų, kurie skystina kraują. Prieš pat procedūrą informuosite gydytoją apie vartojamus vaistus ir sveikatos nusiskundimus. Jūsų odos būklė bus atitinkamai įvertinta ir parinkti geriausi jos gražinimo sprendimai.

Mezoterapijos reikėtų vengti tik turint nėštumą arba žindymo laikotarpiu. Netinka ji ir esant tam tikroms alergijoms. Gydytojas taip pat nesutiks atlikti procedūrą susiduriantiems su tokiomis problemomis kaip kraujo krešėjimas, herpis, diabetas, vilkligė ar kokia autoimuninė liga, kadangi naudojamų komponentų medžiagos gali šias problemas tik dar labiau suaktyvinti.

Nepriekaištingas odos grožis

Kuomet bus atlikta mezoterapijos procedūra, jau visai netrukus galėsite mėgautis nepriekaištingu odos grožiu. Vis dėlto, norint dar geresnių rezultatų, naudinga atlikti pilną mezoterapijos kursą, kuris, priklausomai nuo esamų aplinkybių, gali susidėti iš 5-10 procedūrų. Tai padės ilgiau išlaikyti efektą ir užtikrinti tvaresnį poveikį. Dėl tikslaus procedūrų skaičiaus pasikonsultuosite su specialistu.

Nebesikamuokite su raukšlėmis, kitais odos paviršiaus nelygumais. Visa tai galima nesunkiai pakeisti – graži oda yra lengvai pasiekiamas tikslas, tereikia tik kreiptis į patyrusius grožio specialistus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close