Kaip paruošti savo drabužių spintą rudens sezonui?

Atėjus rudens sezonui tenka pradėti paiešką, kuri svarbi norint pakeisti savo drabužių spintos turinį. Vis norisi kuo subtiliau užpildyti savo pirkinių sąrašą, kad šis neviršytų nustatytos normos, o įsigytos prekės išties būtų derinamos ir nešiojamos. Šiais metais ruduo pasijuto itin greitai, todėl pasinaudoti rudens sezono teikiamomis prekėmis yra išties įmanoma.

Impulsyvus pirkimas gali tik pakenkti

Daugumai žmonių rugsėjo 1 – oji asocijuojasi su naujų metų pradžia nei lyginant su sausio 1 – ąją. Gatvėse galima pamatyti pasitempusius žmones, kurie ruošiasi įnirtingam darbymečiui ir yra pasiruošę užkariauti visą pasaulį. Tam, kad tai būtų galima dar labiau realizuoti – drabužių spintos atsinaujinimas gali padėti. Tiesa, tvari mada yra tada, kai yra gebama neišvaistyti per daug pinigų tik vieno sezono „hitams“, pavyzdžiui: jeigu šiais metais populiarumo viršūnę siekia ryškios, net neoninės spalvos, logiška, kad kitais metais jos nebus jau tokios ir madingos, todėl prisipirkti krūvas neoninių drabužių – būtų kvaila.

Stilingiausi metų drabužiai nuolat puošia parduotuvių vitrinas, todėl nenuostabu, kodėl akys vis krypsta vitrinų link. Prie viso šito prisideda ir pasąmoninis socialinių tinklų srautas, kuris skatina pirkti tokius rūbus, kuriuos jau esame matę. Spontaniškai užsukę į drabužių parduotuvę, pagalvokite, ar jums tikrai šio rūbo prireiks norint priderinti prie šių metų jūsų stiliaus ir, ar jums pavyks šį rūbą priderinti ir kitais metais.

Taip pat labai svarbu, kad drabužiai būtų pagaminti iš kokybiško audinio, todėl impulsyvus pirkimas gali pakenkti rinkimuisi. Pavyzdžiui, šiais metais populiarumo viršūnę siekia stilingi džemperiai, todėl logiška, kad jų turės visos parduotuvės. Tam, kad galėtumėte džiaugtis išties kokybišku džemperiu, svarbu išsiaiškinti iš kokios medžiagos jis pagamintas ir, ar nėra paveikiamas išorinės aplinkos. Geriau įsigyti vieną ir kokybišką, o ne daug ir nekokybiškų. Labai svarbu, kad išsirinktas rūbas gebėtų tarnauti kelerius metus. 

Naujus drabužius derinkite su turimais

Neretai nutinka atveju, kai yra pamirštama, kas jau turima, o įsigyjama panašių rūbų krūva. Tam, kad šiais metais jūsų spinta nevirstų drabužių chaosu, pirmiausiai svarbu išsiaiškinti jos dabartinį būtį. Apžiūrėkite turimus drabužius ir pagalvokite, ar juos norėsite dėvėti šiais metais. Jeigu ne, tuomet pasirūpinkite, kad šie drabužiai būtų pašalinti iš jūsų spintos bei jei yra dar tinkami nešiojimui – atiduokite tiems, kam jų labiau reikia. Na, o tą ką pasiliksite, pagalvokite prie ko galėtumėte priderinti. Apmąsčius šiuos dalykus, bus lengviau įsigyti naujų šių metų sezonui tinkamų drabužių. Net jeigu įsigijote drabužį ir pamatėte, kad jis nedera prie tam tikrų jūsų turimų drabužių spektro, nebijokite jo grąžinti. Dabar dauguma drabužių parduotuvių leidžia netinkamus jums daiktus be vargo sugrąžinti ir įsigyti kitus.

Nebijokite spalvų

Kiekvieną sezoną yra sakoma: „papildykite savo spintą spalvomis“, todėl šiais metais galite išgirsti tą patį. Žinoma, yra žmonių, kurie mėgsta spalvas, kurios yra solidžios ir praturtintos klasiškumu. Jeigu ir šiais metais nenorite spalvų, tam, kad galėtumėte atnaujinti savo turimą juodą, pilką ir baltą spalvas, išbandykite monochrominius derinius – tai gali būti nebūtinai drabužiai, bet ir aksesuarai, kurie papildys jūsų turimą garderobą. Taip pat šiais metais vertinami platūs diržai ir skarelės, todėl norint paįvairinti kasdienišką įvaizdį, galima pasinaudoti šių aksesuarų pagalba. Na, o jeigu vis dėlto nusprendėte juodą spalvą iškeisti į geltoną – drąsiai tai darykite! Ekstravagantiškai geltoni batai ar paltas bus žymiai greičiau pastebimas nei klasikiniai juodi batai (ar paltas).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close