Lova spintoje – idealus sprendimas mažiems kambariams

Dažnai gyvenantys mažame bute ar turintys mažas erdves galvoja, kaip sumaniai įsirengti vaikų ar miegamojo kambarį taip, kad liktų vietos ir judėjimui. Tokiu atveju, patartina gerai apgalvoti baldų pasirinkimą, jų dizainą ir išdėstymą, kad galėtumėte komfortiškai jaustis. Pirma, dažniausiai pasitaikanti klaida yra ta, kad pirkdami baldus ne visuomet tinkamai įsivertiname ar bus pakankamai naudotis kambaryje esančiais langais ar durimis. Tad jei baldai blokuoja priėjimą prie lango, tenka nepatogiai lipti per viršų ir atidarinėti langą, norint išsivėdinti patalpą. Kita, gana dažnai pasitaikanti klaida – nemokėjimas racionaliai įvertinti turimą daiktų ir rūbų kiekį, o kai daiktų yra daug ir jie neturi savo vietos, dažnai reiškia tik viena – namie bus nuolatinė netvarka. Tai jei renkatės spintą, rekomenduojama rinktis papildomai ir antresoles, kur galėtumėte pasidėti mažiau reikalingus daiktus ar sezoninius drabužius. Taip pat pravers ir moduliniai baldai, kuriuos galite integruoti kartu ir transformuoti pagal savo ar savo šeimos poreikius ar gyvenimo būdą. Tad vienas iš sprendimų – lova spintoje. Dienos metu, ji gali būti pakelta ir taip net ir mažoje erdvėje turėsite laisvos vietos, kur galėsite judėti. Šis sprendimas puikiai veikia ne tik vaikų kambariui, bet ir svetainėje. Ypač jei vakare jis tampa jūsų miegamojo zona. Pakelta lova vizualiai atrodo labai estetiškai ir patraukliai, lyg tai būtų įprasta spinta ar medinė panelė.

Priklausomai nuo jūsų poreikių, galimos skirtingo dydžio lovos spintoje. Gali būti viengulės arba dvigulės lovos. Taip pat galimi ir tokie variantai, kad pakeliama lova spintoje transformuotųsi ir į sofą. Taip pat galite rinktis tam tikrą čiužinio aukštį, žinoma yra tam tikrų apribojimų. Pats lovos mechanizmas yra labai nesudėtingas ir lengvai valdomas. Tam, nereikia jokių papildomų pastangų, kad lovą sulankstyti ar išlankstyti. Be to, tai vaikams tai tikra atrakcija, tokiu būdu „kloti“ lovą. Kai vienu rankos judesiu, staiga kambarys tampa tvarkingu, nes nereikia gaišti laiko tvarkant patalynę ir pakuojant ją į patalynės dėžę. Jūsų pageidavimu lova spintoje, gali būti pagaminta kartu su integruotomis lentynomis ar apšvietimu, tad atsigulus vakare galėsite susikurti jaukią romantišką nuotaiką ir po ranka turėti visą savo mėgstamų knygų biblioteką. Tokiu būdu galite susikurti jaukią ramybės oazę ir kokybiškai pailsėti. Būtent tuomet kai mes gerai išsimiegame ir pailsime, tuomet turime pakankamai energijos kūrybiškai mąstyti, priimti sprendimus ir efektyviai dirbti. Tad būtina pasirūpinti, kad lova būtų patogi ir pakankamai erdvi, nepaisant to, kokio dydžio namuose gyvenate.

Tam, kad įsirengtumėte lovą spintoje, jums reikia turėti laisvą sieną ir žinoti grindų plotą, kokį gali užimti lova pastatyta horizontaliai. Taip pat svarbus ir spintos gylis. Jei yra galimybės, galima lovą spintoje sumontuoti ir specialioje nišoje. Tad toks išmanus erdvių išnaudojimas, padeda susikurti labai patogius, funkcionalius ir praktiškus namus, kur turėsite skirtingas erdves darbui, poilsiui ir aktyviam laisvalaikiui. Svarbiausia, skirti pakankamai laiko projektavimo ir planavimo stadijoje, nebijoti užduoti klausimus ir pabandyti susikurti vizualizaciją, kaip toks baldas atrodytų jūsų interjere. Be to, internete tikrai gausu įvairiausių interjero dizaino pavyzdžių, tad išsirinkite jums patikusį variantą, tada parodykite baldų dizaineriui, aptarkite detales, pasidalinkite kas jums patinka ir jis padės sukurti optimaliausią variantą ir spintos lovoje dizainą idealiai tinkantį būtent jums bei atitinkantį jūsų ir jūsų šeimos poreikius.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close