Horoskopas. Ką žada 2014 m. – Žaliojo medinio arklio metai?

Šiais metais sėkmė lydės darbščius, stropius, pareigingus ir praktiškus žmones, pakils karjeros laiptais. 2014 metais padidės darbo kaita, sustiprės individuali veikla.

Pirmasis metų pusmetis darbštieji Skorpiono ar Žuvų ženklo atstovai galės pasigirti sėkminga finansine padėtimi.

Antrąjį pusmetį sėkmė lydės Liūtus, Ožiaragius ir Avinus. Bus palankus metas plėtoti verslo ryšius užsienyje.

Antrasis metų pusmetis taip pat bus palankus ir kultūros bei meno srityse dirbantiems asmenims.

Tuoktis šiais metais patartina tik tvirtoms, vienas kitu pasitikinčiomis poroms. Jeigu kyla abejonių dėl antrosios pusės, geriau vestuves atidėkite.

Norint, kad 2014 metai prasidėtų sėkmingai, Naujuosius metus sutikite šeimos apsuptyje ar artimų draugų kompanijoje.

Naujųjų išvakarėse kruopščiai sutvarkyti namus. Nepamirškite pasirūpinti ir netvarkinga santechnika.

Avinas.  2014-aisiais  jums likimas bus labai palankus ir tikriausiai padovanos ne vieną galimybę pagerinti gyvenimą. Galite sulaukti pasikeitimų asmeniniame gyvenime, patirti malonių  įvykių, sėkmė laukia ir darbinėje veikloje. Palanku pradėti naują verslą ar imsis keisti savo gyvenimą. Kai kuriems Avinams 2014-ieji bus itin veržlūs. Arklio metai net ir  kasdieniškose situacijose pareikalaus iš jūsų nestandartinių sprendimų.

Antroji metų pusė Avinams bus ramesnė ir palankesnė. Idealus metas tiems, kurie seniai norėjo pradėti naują verslą. Palankiausias 2014 m. laikotarpis Avinų verslui  – pavasario pabaiga: nuo antrosios balandžio pusės iki gegužės pabaigos. Tačiau vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje darbinėje veikoje gali būti nemalonių netikėtumų.

Tiems, kuriems šeimos vertybės svarbiausios, astrologai pataria daugiau laiko praleisti su artimaisiais. 2014-ieji daugeliui Avinų bus didelių asmeninio gyvenimo pokyčių metai. Jei seniai bendraujate su savo išrinktuoju, žvaigždės pataria galvoti apie naują santykių etapą.

 

Jautis. 2014-ieji – harmonijos, proveržių ir jausmų metai. Į Naujuosius metus Jaučiai įžengs atsinaujinę ir pilni energijos. Arklio metai –  geriausias laikas pakeisti savo gyvenimą. Jaučiams teks atrasti naujų savo charakterio bruožų, kurie jums bus malonūs, arba naudingi, padėsiantys pasikeisti į gerąją pusę. Tikėtina, kad daugelis Jaučių atras naujų savo talentų galimybių arba visiškai naujų gebėjimų. 2014 m. Jaučiai turės galimybę uždirbti pinigų nauju ir neįprastu būdu.

Asmeniniuose santykiuose – tai išbandymų metai. Arklys nepalaiko tarnybinių romanų.

Jūsų noras patirti naujų pojūčių sukels problemų. Šie metai jums – juslinių malonumų šventė, bet ir šeimos konfliktų laikotarpis.

 

Dvyniai.  Dvilypiai metai: lauks ir didelė sėkmė, ir gyvenimo sunkumai.. Konfliktus ir keistas situacijas būtina spręsti metų pradžioje.

Nuo pat 2014-ųjų pradžios iki birželio pabaigos Dvyniams seksis bet kokia veikla. Slopinkite norą išlaidauti ir meluoti dėl savo savanaudiškų tikslų. Bendraujant su vadovybę gali kilti problemų, tačiau santykiai su kolegomis atneš bendravimo džiaugsmą. Ieškoti naujo darbo eikite gegužėse-birželio bei rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais.

Šeimoje dvynių laukia idilė. Sutuoktinių santykius globos dangus, todėl jokios problemos jūsų porai nebus baisios. Vienišiems Dvyniams pažintys, prasidėjusios gegužės pirmoje pusėje peraugs į rimtus santykius. 2014 m.  padaugės santuokų su užsieniečiais ar iš toli atvykusiais asmenimis.

 

Vėžys. Ramiai dirbkite, kontroliuokite savo išlaidas, venkite tolimų kelionių. Apskritai jums Arklio metais rekomenduojama vengti bet kokios rizikos, staigių pokyčių. 2014 m. bus svarbių įvykių šeimoje, kurie turės įtakos jūsų finansinei būklei ir socialinei padėčiai. Tikra sėkmė Vėžio laukia nuo spalio pradžios iki metų pabaigos.

Vieniši Vėžiai vasario, spalio, lapkričio mėnesiais sulauks pasiūlymo sukurti šeimą. O sutuoktinių  laukia itališkų šeimų kasdienybė: audringi pretenzijų išsakymai, pavydo scenos su indų daužymais.

 

Liūtas. 2014 m. Liūtai galės parodyti savo lyderio savybes ir bet kurioje situacijoje suvaidinti lemiamą vaidmenį. Arklio metais galite pabandyti laimę azartiniuose lošimuose – sėkmė labai tikėtina, tačiau, susidūrus su ne visai teisėtais finansiniais sandoriais, patartina nejuokauti – šie bandymai uždirbti baigsis apgaule ir netgi gėda. Nuo sausio iki birželio pabaigos jums seksis meilėje. Galbūt draugystė išaugs į kažką daugiau. Sėkmingiausias mėnuo Liūtams – gegužė. Šis periodas – geras laikas kurti naujus planus. Taip pat sėkmingas bus ir rugsėjis: tikėtina sėkminga karjera, priedas prie darbo užmokesčio arba pasiūlymas imtis naujo pelningo darbo.

 

Mergelė. Vienišos mergelės šiemet galbūt ras savo tikrąją meilę. Jūs spinduliuojate natūraliu žavesiu, kuris taip traukia priešingą lytį. Didžiausia tikimybė sutikti savo princą – nuo sausio iki balandžio vidurio ir rugsėjo pradžioje.  2014 m. – aktyviai dalyvaukite įvairiuose renginiuose, siekite naujų pojūčių, nuolat tobulėkite ir toliau aktyviai judėkite į priekį. Įgimtas atkaklumas padės pasiekti pastebimos sėkmės. Sėkmingiausia Mergelėms – 2014 m. pavasario pabaiga ir vasaros pradžia. Nuo gegužės pradžios iki birželio vidurio Mergelės turės galimybę pakeisti profesinės veiklos sferą į intensyvesnę ar naudingesnę. Galite greitai pakilti karjeros laiptais ar tikėtis žymaus atlyginimo padidėjimo. Tačiau vasaros viduryje Mergelėms reikėtų būti atsargioms su pinigais – tiek savais, tiek svetimais. Didėja vagysčių ir sukčiavimo tikimybė, todėl iš anksto pasirūpinkite apsauga.

 

Svarstyklės. 2014-aisiais Svarstyklės turės sutvarkyti visus planus ir projektus. Gali rastis rimtų verslo santykių.  Materialinė gerovė ir stabilumas Svarstyklėms šiemet yra svarbūs kaip niekada anksčiau. Bendravimas su aukštesnio lygio pareigūnais padės priimti svarbius karjeros sprendimus. Nuo liepos bus daugiau galimybių pradėti savo verslą. Meilės reikaluose Arklio metais imkitės iniciatyvos. Nesusituokusieji Arklio metais gali sutikti naują meilę. Nesusituokusieji šiuo laikotarpiu gali sutikti naują meilę.

 

Skorpionas. 2014 m. Skorpionams gali būti labai sėkmingi, jei parodysite savo įgimtą darbštumą, išradingumą, gebėjimą greitai ir laiku priimti originalius bei kūrybiškus sprendimus. Sėkmingiausi 2014 metais bus balandis, gegužė ir rugsėjis. Gruodį neverta pirkti brangių pirkinių.

Meilės srityje pirmieji mėnesiai – geras laikas susitikti su naujais žmonėmis ir nieko neįpareigojantiems pomėgiams. Kai kurie Skorpionai netgi gali nutraukti santykius su partneriu dėl naujų santykių.

 

Šaulys. Turite 2014 m. daugiau dėmesio skirti šeimos santykiams. Reikėtų stengtis sukurti komfortą namuose.  Jei dirbate, pirmąjį 2014 m. pusmetį būkite aktyvūs ir iniciatyvūs savo darbe. 2014 m. Šauliai gali imtis drąsiausių darbų ir projektų – visi jie baigsis sėkmingai. Nevertėtų pernelyg skubėti: atlikite viską kruopščiai. 2014 m. Šauliui – puikus laikas mokytis ir tobulėti. Balandį ir gegužę drąsiai kalbėkite su viršininku dėl užmokesčio padidinimo arba perspektyvesnių pareigų. Nuo birželio iki rugsėjo nerekomenduojama rizikuoti pinigais, nevertėtų imti kreditų.

 

Ožiaragis. Ožiaragiams 2014 m. jokiu būdu negalima užsisklęsti.  Bendraukite su įvairiais žmonėmis. Jūsų svajonės ir didžiausi norai netikėtai išsipildys. Tik neatsisakykite kitų pagalbos. Žaliojo Arklio metais svarbu dirbti komandoje, kartu galėsite užkariauti bet kurią viršūnę. Per pirmąjį 2014 m. pusmetį turėtų būti išspręstos nekilnojamojo turto problemos,  galite užmegzti svarbių ryšių. 2014 m. jūsų žavesiui bus neįmanoma atsispirti. Atsiras naujas perspektyvus gerbėjas.

 

Vandenis. 2014 m. Vandeniams – harmonijos paieškos metas. Darykite tik tai, kas tinka jūsų sielai, ir rezultatas jus maloniai nustebins. Gegužę ir birželį galimos nenumatytos išlaidos. Birželis žada laimę tiems, kurių darbas susijęs su finansais. Sėkmė laukia užsiimančių pedagogine veikla. Liepą padidės galimybė laimėti loterijoje. Spalį Vandeniai gali patirti nuostolių. Rekomenduojama pakeisti įvaizdį, atnaujinti garderobą. Gegužę suprasite, ar jūsų išrinktasis yra vertas meilės. Gruodį įžiebkite aistros kibirkštį – išrinktasis jums už tai padėkos.

Žuvys. 2014 m. Žuvų laukia daug kelionių, kurios suteiks malonių akimirkų. Pirmaisiais 2014 m. mėnesiais sulauksite nuoširdžių jausmų, tačiau neidealizuokite naujojo partnerio, nes teks nusivilti. Šeimą turintiems asmenims metų pradžioje nepatartina flirtuoti, nes išprovokuosite didelį konfliktą su partneriu, kuris gali net nutraukti ilgalaikius santykius.

Užsiimantieji mokslo tyrimais gali susidurti su kliūtimis. Laukia pelninga partnerystė, tačiau karjeros proveržiams kol kas dar ne laikas. Metų viduryje  produktyviai dirbsite: sėkmingai susidorosite su bet kokiomis verslo užduotimis. Nuo spalio iki gruodžio galite rasti naują ir geresnę darbo vietą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close