štai prabėgo dar vieni, kupini įvairiaspalvių įvykių, metai. Jūsų rankas palietė dar daugiau negu 100 laikraščio “Naujasis Gėlupis” numerių.

Didžiausias mūsų džiaugsmas – Jūs, skaitytojai. Kiekvieną naują, ką tik iš spaustuvės parvežtą, laikraščio numerį mes skaitome ne ką smalsiau negu Jūs. Kiekvienas numeris – tai kaip mūsų dar vienas kūdikis, visos redakcijos pastangomis augintas, apglostytas ir ką tik gimęs. Džiaugiamės puikia nuotraukų kokybe, džiaugiamės aktualiais straipsniais, kuriuos Jūs skaitote. Džiaugiamės ir Jūsų pastabomis. Kiekviena pastaba ar pastebėta klaida – tai ne tik pranešimas, kad mus skaitote, tai ir galimybė pasitaisyti ir dar labiau tobulėti.

Atsižvelgdami į skaitytoju pageidavimus, mes ir keičiamės. Naujaisiais – 2014 metais, prenumeratorių dėžutes ir prekybos vietų lentynas pasieks pasikeitęs “Naujasis Gėlupis”.

Su dideliu džiaugsmu galime pasigirti, kad laikraštis nuo pačio pirmojo Naujųjų metų numerio bus didesnis ir talpesnis. Taip mes galėsime pateikti Jums dar daugiau Jums vertos žinoti informacijos. Pasikeitęs laikraščio formatas daugelį skaitytojų suglumins ir savo pirmuoju puslapiu. Ant jo puikuosis – mūsų senas, tačiau naujomis raidėmis išbrėžtas pavadinimas. “Naujasis Gėlupis” nepradings, jis tik taps elegantiškesniu. Prie elegencijos prisidės ir dar vieni puiki naujiena. Nusprendėme savo skaitytojus ne liūdinti juodai baltais puslapiais, o apkerėti ir pralinksminti visomis vaivorykštės spalvomis. Nuo Naujųjų metų – spalvotomis mūsų krašto nuotraukomis pasipuoš visi laikraščio puslapiai. “Naujasis Gėlupis” nuošiol Jūsų rankas pasieks spalvotas.

Vėl pradėdami versti kalendroiaus lapelius, nenorime liūdinti skaitytojų, todėl ir laikraščio kainos – nepakeisime. Naujas, didesnis, spalvotas ir įdomesnis laikraštis – mūsų dovana Jums, jau čia pat atžingsniuojančių Naujųjų 2014 metų proga!

Sveikiname visus savo skaitytojus ir ateinančiais metais likime sulaukti dar daugiau malonių siurprizų. Linkime ir dar daugiau akimirkų praleisti su mūsų korespondentais bei jų plunksnomis nuguldytais straipsniais laikraštyje “Naujasis Gėlupis”.

Laimingų Naujųjų 2014 Metų!!!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close