Vienuoliktame sąskrydyje – gausi Prienų skyriaus komanda

Praėjusį savaitgalį į XI-ąjį sąskrydį prie Lūksto ežero (Telšių r.) rinkosi partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariai. Pramogų netrūko tiek suaugusiems, tiek mažiesiems sąskrydžio dalyviams. Prienų skyriui atstovavo gausi šimto narių komanda.

Iškilmingas sąskrydžio atidarymas prasidėjo Lietuvos himnu, sveikinimo žodį tarė partijos pirmininkas, Europos Parlamentos narys, Prezidentas Rolandas Paksas, kurio kalba buvo palydėta trimis patrankų salvėmis: „už Lietuvą“, „už Tvarką ir teisingumą“, „už Trečiąją Respubliką“. Susirinkusiuosius sveikino ir kitų šalies politinių partijų atstovai.

Sąskrydžio metu visą dieną vyko sportinės varžybos, taigi nuobodžiauti nebuvo kada. Talentingiausieji įvairius savo gebėjimus galėjo parodyti ant scenos, kur vyko „Talentų šou“. Prienų skyrius kartu su jungtine Kauno regiono komanda užėmė pirmąją vietą.

Norime padėkoti visai Prienų skyriaus komandai, dalyvavusiai programoje, parengusiai įspūdingą ,,Dievų olimpo“ prisistatymą, papuošusiai stovyklavietę, virusiai skanią žuvienę, o svarbiausia – palaikiusiai gerą nuotaiką ir išlaikiusiai darną.

 

Prienų skyriaus pirmininkas Vytautas Kamblevičius,

pavaduotoja Loreta Jakinevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close