Kalėdos – tai stebuklų metas, 
Kai žvaigždės pildo troškimus,
Kai norai būna mums pavaldūs,
Ir džiaugsmas užgožia vargus.

 

Gruodžio 19 d.  Klebiškio pradinio ugdymo skyriuje vyko Eglutės įžiebimo šventė „Kalėdinis stebuklas“.  Visi pradinių klasių mokiniai,  mokytojai puošė mokyklą gražiais karpiniais, piešė žiemos vaizdus, su dideliu noru ruošėsi pasirodymui. Šventė prasidėjo vaikų skambiu šūksniu: „Eglute, įsižiebk!“. Prie ryškiai spindinčios eglutės atėjo ir Kalėdų Senelis. Tėveliams ir Seneliui  visi mokiniai suvaidino spektaklį „Kalėdinis stebuklas“ pasakos „Sniego karalienė“ motyvais (mokytojos S.Arlauskienė, R.Marcinkevičienė, D.Žiobienė).

Gerda skubėjo surasti savo brolį Kajų,  kol patekės Vakarė žvaigždė, nes Kūčių vakarą visa šeima turi būti kartu. Įveikusi visas kelyje iškilusias kliūtis, Gerda pagaliau surado savo brolį ir padėjo jam sudėti žodį „Kalėdos“. Visas blogis pavirto gėriu – tikras Kalėdinis stebuklas!

Programėlę papuošė mokinių deklamuojami eilėraščiai, dainelės, kurių išmokė mokytoja L.Sarnickienė, žaidimai su Seneliu ir, žinoma, dovanėlės. Mokytoja S.Arlauskienė ir visa mokyklos bendruomenė padėkojo dosniems šventės rėmėjams. Tai Klebiškio kaimo bendruomenei “Klevas“, UAB „Andaraida“, ūkininkams A. ir V. Radvilavičiams, N. Ūtos direktoriaus pavaduotojai R.Žvirblienei ir Švedijos draugams.

 

Klebiškio pradinio ugd. sk.  pradinių klasių vyr. mokytoja Danguolė Žiobienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close