Pašalpos pinigai internetu – greičiau

Retam pavyksta išlikti sveikam per permainingą lietuvišką žiemą ir apsieti be lovos režimo bent kelias dienas. Bet vis dar ne dažnas pasinaudoja galimybe ligos pašalpą gauti greitai ir patogiai, t. y. neišeinant iš namų pateikti prašymą „Sodrai“ internetu ir greičiau sulaukti pinigų savo sąskaitoje. Tam tereikia būti elektroninės bankininkystės naudotoju arba turėti elektroninį parašą formuojančias priemones (pvz., asmens tapatybės ar mobiliojo telefono SIM kortelę su integruota parašo formavimo įranga).

Primename, kad „Sodra“ ligos pašalpą skiria tik gavusi iš gyventojo prašymą.

Dabar pateikti prašymą „Sodrai“ dar paprasčiau ir patogiau. Tereikia įeiti į „Sodros“ svetainę adresu www.sodra.lt ir kairėje pusėje paspausti nuorodą „Noriu pateikti prašymą ligos pašalpai gauti internetu“. Čia rasite tris atmintinės variantus, kaip pateikti prašymą ligos pašalpą gauti per EGAS.

Gyventojai, neturintys galimybės naudotis elektroninėmis priemonėmis, teritoriniam skyriui gali pateikti (atvykę į teritorinį skyrių ar atsiuntę paštu) popierinį prašymą skirti ligos pašalpą.

Daugiau informacijos – „Sodros“ informacijos centro telefonu 1883.

 

VSDFV Alytaus sk. inf.

 

Kodėl prašymą gauti ligos pašalpą verta teikti internetu?

–  Nereikia išeiti iš namų

–  Prašymą galima pateikti vos grįžus iš gydytojo bet kuriuo paros metu

–  Pinigai į asmens sąskaitą patenka greičiau

–  Tausojama sveikata ir nepažeidžiamas režimas

–  Apsisaugoma nuo naujų infekcijų

–  Padoru kitų žmonių atžvilgiu, nes neplatinamas virusas

–  Paprasta ir patogu

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close