Kai 1000-tis  pūkuotų snaigių,  baltučiais kailiniais apgaubia 100-us eglučių, o pro langus pažvelgia 10-tys  angelų- pasijunti tarsi pasakoje. Tada vienatvė –  ne tokia spengianti, o skausmas – ne toks geliantis, nes visa širdimi jauti,  kad esi reikalingas, pastebimas ir mylimas. Štai tada pajunti, kad tikrai artėja didžiausios metų šventės – Šv.Kalėdos.

Taip jauties pasižvalgęs po Veiverių pirminio sveikatos priežiūros centro poliklinikos, slaugos ir palaikomojo gydymo  skyriaus langus, kuriuos  šiais metais savo karpiniais papuošė Loreta Grėbliauskaitė.  Paklausta „kada?“,  ji mąsliai nusišypso ir džiaugiasi galėjusi papasakoti baltų Šv. Kalėdų baltą pūkuotą pasaką. Niekaip neįsivaizduoju, kur ji rado tiek laiko ir kantrybės iškarpyti  tokį kiekį karpinių bei papuošti palatų,  kabinetų,  koridorių langus.

Šventiniu laikotarpiu skyriuje gausiau lankytojų. Mokiniai, organizacijų,  įstaigų atstovai  taip  pat nori  pabūti arčiau to, kuriam  skauda,  liūdna, ilgu. Skyriaus darbuotojai  labai vetina kiekvieną apsilankymą, kiekvieną dovaną  bei tuo džiaugiasi. Daugelis darbelių, gautų per praeitas šventes,  yra saugomi visus metus ir jais  vėl  papuošiamos  patalpos, daugeliui ligonių esančios namais net per šventes.

Čia dirbantys žmonės, geriau nei kas kitas supranta,  koks yra svarbus dėmesys ligoje paskendusiam žmogui.

Vyr.  gydytoja Lina Kazlauskienė ir visas Veiverių PSPC kolektyvas,  didžiausios rajone seniūnijos bei viso rajono gyventojams   Šv. Kalėdų proga linki lankytis poliklinikoje tik su džiugiomis naujienomis,  gerbti save bei  saugoti savo sveikatą. Žinokite, kad visi  esate mylimi ir kažkam tikrai  labai reikalingi, todėl dažniau šypsokitės sau ir aplinkiniams.  Juk šypsena gali padovanoti šventinę pasaką  kasdien,  taip kaip pūkuoti Veiverių PSPC langai.

Daiva Venclovienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close