Birštono policijos pareigūnai atšventė įkurtuves

Praėjusį penktadienį Alytaus AVPK Birštono policijos komisariatas oficialiai persikėlė į naujas patalpas buvusiame Šiaulių banko pastate Jaunimo gatvėje. Atidengti naują lentą su užrašu buvo paprašyti Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė ir Alytaus AVPK viršininkas Česlovas Mulma. Birštono PK pareigūnus pasveikino Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Algirdas Stončaitis. Jis trumpai priminė Birštono PK naujų patalpų kūrimosi istoriją, palinkėjo, kad šios naujos erdvios patalpos nebūtų skirtos vien tik policijos pareigūnų darbui, bet taptų ir bendruomenės bendrų projektų, moksleivių ir žmonių, kuriems rūpi visuomenės saugumas, susibūrimo vieta. A. Stončaitis taip pat padėkojo Alytaus policijos vadovui Č. Mulmai ir kitiems, prisidėjusiems prie naujų patalpų įrengimo, už gerą darbą ir taupų lėšų panaudojimą. Kalbėtojas pažymėjo, kad šios patalpos – puiki dovana Birštono PK kolektyvui artėjančių didžiausių metų švenčių proga.

Birštono savivaldybės merė N. Dirginčienė, sveikindama Birštono PK pareigūnus su įkurtuvėmis, džiaugėsi, kad kurorto policijos komisariatas turės savo gerai įrengtas patalpas, kad galės dar geriau dirbti ir reprezentuoti kurortą. Savivaldybės vadovė palinkėjo pareigūnams puikios darbo atmosferos, sėkmingo bendradarbiavimo su visuomene.

Įkurtuvių juostą buvo patikėta perkirpti Birštono savivaldybės merei N. Dirginčienei,  Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojui A. Stončaičiui ir Alytaus AVPK viršininkui Č. Mulmai.

Po simbolinės juostos perkirpimo ceremonijos Lietuvos policijos kapelionas Algirdas Toliatas įkurtuvių proga policijos darbuotojams palinkėjo sėkmingo darbo ir pašventino patalpas.

Visi atėjusieji buvo pakviesti į vidų apžiūrėti patalpų. Policijos komisariate dirbantys pareigūnai džiaugėsi įsikūrę naujose patalpose, kur žymiai daugiau vietos, šviesiau, erdviau ir patogiau.

Pats didžiausias kabinetas, kuris bus ir visų susirinkimų vieta, atiteko Birštono PK viršininkui Rolandui Stikliui. Įkurtuvių proga šiame kabinete policijos pareigūnus sveikino svečiai, Birštono savivaldybės įmonių ir įstaigų atstovai, linkėjo sėkmės, naujų idėjų ir glaudaus bendradarbiavimo.

Šioje gražioje įkurtuvių šventėje policijos komisariato darbuotojus sveikino LR vidaus reikalų viceministras Žimantas Pacevičius, Birštono parapijos klebonas monsinjoras Jonas Dalinevičius, Kauno apygardos Alytaus apylinkės vyriausiasis prokuroras Stasys Kasiulis, Prienų rajono apylinkės teismo pirmininkė Loreta Radzevičienė, neseniai paskirtas eiti Kaišiadorių vyskupijos kapeliono pareigas Jiezno parapijos klebonas Rolandas Bičkauskas.

Atėjusieji į įkurtuvių šventę atnešė ir dovanų – gėlių ir paveikslų. Šios dovanos  papuoš pareigūnų kabinetus ir suteiks jaukumo.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close