Sergančiuosius linksmins įvairiaspalviai arkliai

Nuo šiol visus, kuriems teks laukti eilėje prie gydytojos kabineto, džiugins „MediCA“ klinikos sienas papuošę arklių piešiniai.

>>> PILNA GALERIJA ČIA <<<

Pirmiausia savo paroda papuošęs „Revuonos“ pagrindinės mokyklos sienas, jaunasis dailininkas Arijus Jurevičius sutiko savo piešinių grožiu pasidalinti ir su vyresniais prieniečiais bei miesto svečiais.

Į parodos atidarymą susirinko visas būrys prieniečių – draugų, mokytojų, valdžios atstovų. Prie sveikinimų dailininkui prisidėjo ir menininkai bei klinikos lankytojai. Arijų pristatė ir tvirtai palaikė mokytoja Aušra Deltuvienė, kurios šypsena paperka bet kurį meno kritiką. Arijų palaikė ir jį ruošusi dailininkė Audronė Mickutė.

Arijus dar tik aštuntokas, tačiau jau garsėja savo dailės darbais. Mokykloje jau ne kartą jo paveikslai pelnė apdovanojimus. Parodos „Oi žirge, žirge…“ atidarymas – dar vienas žingsnis į tobulėjimą. Pasak A. Deltuvienės, visas Arijaus gyvenimas sukasi apie žirgus. Juos piešti – jam tikras malonumas. Ir svarbiausia – jis piešia greitai.

Arijų su parodos atidarymu sveikino klinikos direktorius Vytautas Jakubauskas, vyr. gydytoja Rita Keturakienė, Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Egidijus Visockas, „Revuonos“ mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė, mokytojos, dailininkai, klasės draugai.

Planuojama, kad žirgų paveikslai klinikos sienas puoš ir kitais metais – bent jau iki sausio mėn. galo. Norintieji juos apžiūrėti turėtų pasivaikščioti visais klinikos koridoriais.

Mantvydas Prekevičius

4 thoughts on “Sergančiuosius linksmins įvairiaspalviai arkliai

  1. Smagu,kad jaunas,o jau paroda pristato! Smagu ,kad Lietuvoje tokiu dar liko,saunuolis!!! 🙂

Comments are closed.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close