Mokinių futbolo varžybose lyderiai buvo aiškūs

Praėjusią savaitę įvykusios Prienų rajono savivaldybės miesto mokyklų futbolo 5×5 varžybos parodė, kurių mokyklų futbolo komandos yra stipriausios. Jau pirmosiomis minutėmis parodę kokybišką žaidimą, jos pirmavo iki pat varžybų pabaigos.

>>> PILNA GALERIJA ČIA <<<

Gaila, bet į šias varžybas atvyko tik dviejų mokyklų komandos. Susirungti tarpusavyje nepabūgo „Revuonos“ pagrindinės mokyklos bei Jiezno gimnazijos mergaičių ir berniukų komandos.

Mergaičių varžybose jautėsi ypač didelė įtampa, tačiau puikus jaunųjų futbolininkių žaidimas, taiklūs smūgiai bei gynyba gretai leido pastebėti varžybų lyderių komandą. Jiezno gimnazijos mergaitės atkakliai puldamos „revuoniškių“ vartus rinko taškus. Nors „Revuonos“ komandos gynyba buvo tikrai pavyzdinga, tačiau gana greitai jų vartų tinklą sudrebino trys taiklūs įvarčiai. Tuo tarpu į priešininkių jiezniškių vartus nulėkė tik vienas taiklus įvartis. Jiezno gimnazijos futbolininkės nesunkiai iškovojo pirmąją vietą.

Tuoj pat po mergaičių salę perėmę berniukai parodė itin įdomų, bet akivaizdžiai nelygių jėgų žaidimą. Varžybose pasirodė tik dvi – Jiezno gimnazijos ir „Revuonos“ pagrindinės mokyklos komandos. Jau nuo pirmųjų žaidimo minučių matėsi, kad varžybos bus „į vienus vartus“. Revuoniškių komandoje puikavosi keletas trenerio Gintaro Budriko treniruojamų jaunųjų futbolininkų, tik prieš keletą savaičių Prienų garbę apgynusių futbolo varžybose Ukrainoje. Todėl šiai komandai varžybos buvo tarsi treniruotė. Tuo tarpu jiezniškiams tai buvo puiki patirtis. Kiekvienos varžybos su patyrusiais sportininkais parodo, kur galima tobulėti ir kokių nedaryti klaidų. Varžybos baigėsi rezultatu 11:0.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close