Senjorų šventė Piliakalnio bendruomenės centre

Lapkričio 30 d. į Piliakalnio bendruomenės namus rinkosi vietiniai gyventojai, svečiai. Čia vyko senjorų šventė. Nors už lango vėjas draikė paskutinius medžių lapus, tačiau bendruomenės namai buvo kupini šilumos ir šurmulio.

Šventėje dalyvavo bendruomenės rėmėjas Jonas Vilionis. Tarybos narys linkėjo kaimo žmonėms sveikatos, kantrybės, ragino jaunus žmones nesižavėti užsieniu, mylėti savo gimtąją žemę ir tęsti tėvų tradicijas. Šilavoto seniūnijos seniūnė Neringa Pikčilingienė pasidžiaugė renovuotais bendruomenės namais, žmonėmis,ypač pagyvenusiais, kurie taip gausiai susirinko. Visiems linkėjo bendrauti, džiaugtis kiekviena diena.

Gražų koncertą senjorams dovanojo Skriaudžių kanklių ansamblis „Kanklės“. Tai tikras lietuvių pasididžiavimas, dainos, kurios grąžina į praeitį, jaunystę. Didelį įspūdį paliko Veiverių krašto poetė Janina Venckūnienė. Autorė kartu su ją lydėjusia Veiverių kultūros ir laisvalaikio centro vadove Daiva Vencloviene pristatė knygą „Svajos vedina“. Skaitomos eilės apie motiną, meilę, gimtinę išspaudė ašarą ne vienam besiklausančiajam. Reikia didžiuotis knygos autore, kuri į eilėraščius sudėjo visa, kas gražiausia ir brangiausia.

Greitai bėgo laikas. Už lango jau braidė sutema, tačiau dar labai nesinorėjo skirstytis namo. Kupini įspūdžių ir pajutę gyvenimo džiaugsmą žmonės dar ilgai prie vaišių stalo dalijosi prabėgusių metų prisiminimais.

 

K.Dabrišienė,

Piliakalnio bendruomenės centro pirmininkė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close