Savivaldybės vadovai susitiko su svečiais iš Maskvos

Lietuvos pagyvenusių ir neįgalių žmonių įstaigų vadovaujančių darbuotojų asociacijos „Rūpestinga globa” kvietimu lapkričio 17–21 dienomis Lietuvoje lankėsi Maskvos socialinės sistemos vadovaujančių darbuotojų kvalifikacijos kėlimo instituto ir socialinių įstaigų vadovų delegacija. Dalykinės stažuotės Lietuvoje tikslas – apsikeisti socialinio darbo su neįgaliaisiais, senyvo amžiaus asmenimis ir vaikais socialinės globos įstaigose patirtimi, padiskutuoti dirbančiųjų socialinį darbą kvalifikacijos, jos kėlimo, atestacijos temomis.
Lapkričio 19 d. delegacija lankėsi Prienuose ir susitiko su Savivaldybės vadovais. Meras V. Bujanauskas svečiams papasakojo apie Prienų rajoną, apie tai, kaip vyksta darbas rajono taryboje, Savivaldybėje. Svečiai iš Rusijos domėjosi socialinės apsaugos sistemos struktūra Lietuvoje, įstaigomis, kurios teikia socialines paslaugas Prienų rajone, kaip organizuojamas jų darbas. Delegacija lankėsi Prienų globos namuose, Socialinių paslaugų, Kūno kultūros ir sporto centruose, domėjosi šių įstaigų darbu, teikiamomis paslaugomis, pasidalijo gerąja darbo patirtimi.
Prienų rajono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close