Birštono moterų choras „Aušrinė” vadovaujamas Aldonos Armonienės bei chormeisterės O Zubavičienės dalyvavo tarptautiniame chorų festivalyje „Draugų balsai -2013” Utenoje. Bendram pasirodymui išmokom gražią Raimondo Paulso dainą „Manai dzimtenei”. Festivalis vyko naujojoje Utenos bažnyčioje, todėl jį pradėjo jaunių choras „Ut re mio gospel”, po to pasirodė senosios muzikos ansamblis VOX ANIME iš Utenos, Vilniaus kolegijos merginų choras „Vaidilutės”, Lietuvos edukologijos merginų choras .Renginio metu susipažinome su Utenos moterų choru ir vyrų choru „Aukštaičiai”.Vien ko vertas vyrų choras „Perkūnas” iš Kauno. Stiprus mokytojų choras iš Latvijos Preili miesto. Na,o iš Estijos Haaslavo vyrų choras buvo nepakartojamas. Mes irgi sudainavom puikiai. Po to vyko vakaronė su garsiuoju Utenos alumi, Utenos dešrelėmis bei daugybe salotų ir užkandžių. O estų sudainuotos „Marjanos”, kurią jie skyrė mūsų moterims neužmiršime dar ilgai. Dėkojame Birštono KC direktoriui Z. Vileikiui už suteiktą galimybę dalyvauti tokio aukšto lygio festivalyje ir pasižadame ateityje dainuoti dar skambiau…

 

N.Juozaitienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close