Prienų sportininkai puikiai pasirodė atvirame Lietuvos mišrių kovos menų čempionate

  Šių metų spalio 9 d. Jurbarke vyko pirmasis atviras Lietuvos MMA (mišrių kovos menų) mėgėjų čempionatas, kuriame dalyvavo ir prieniečiai sportininkai.

Prienams atstovavo sporto klubo „Vėjas“ ir Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centro sportininkai (treneris Rokas Stambrauskas). Amžiaus grupėje iki 17 m. kovėsi Edvinas Ulinauskas (svorio kategorija iki 60 kg), Mantas Makarevičius (svorio kategorija iki 65 kg), Mantas Kavaliauskas (svorio kategorija iki 70 kg), Eugenijus Brazinskas (svorio kategorija iki 60 kg) ir Karolis Zdanavičius. Amžiaus grupėje nuo 18 m. (suaugusieji) kovojo Nerijus Senavaitis (svorio kategorija iki 78 kg), Lukas Milašauskas (svorio kategorija iki 91 kg).

Čempionate dalyvavo apie šimtas sportininkų – ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Lenkijos bei Baltarusijos. Šeši iš septynių mūsų sportininkų laimėjo pirmas čempionato kovas. Mantas Makarevičius tapo čempionato bronzos medalio laimėtoju. Jis laimėjo dvi kovas anksčiau skirto laiko (vieną iš kovų laimėjo greičiau nei per 5 sekundes). Lukas Milašauskas tapo čempionato vicečempionu (savo svorio kategorijoje), o Edvinas Ulinauskas – Lietuvos čempionu (savo svorio kategorijoje).

Dėl patirtų traumų čempionate negalėjo dalyvauti Karolis Mazauskas – vienas perspektyviausių klubo „Vėjas“ sportininkų, kuris rugsėjo 28 d. dalyvavo tarptautiniame suaugusiųjų čempionate Kaliningrade ir iškovojo aukštą 4 vietą tarp 16 čempionate dalyvavusių sportininkų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close