Dainių Šalengą keičia Mindaugas Lukauskis

Praėjusią savaitę Prienų „TonyBet“ komanda pažymėjo dviem pergalėmis.

Antradienį namuose Virginijaus Šeškaus kariauna Baltijos krepšinio lygoje (BBL), C grupės mače, rezultatu 98:64 (28:12, 23:19, 22:16, 25:17) nesunkiai susidorojo su Valgos „Maks and Moorits“ (Estija) ekipa.

Nugalėtojų gretose ypač pasižymėjo 20 taškų pelnęs Martynas Linkevičius. Jis ne tik taikliai mėtė į krepšį, bet ir atkovojo 15 kamuolių. Vaidas Čepukaitis surinko 16 taškų, komandos kapitonas Gintaras Kadžiulis – 14, Laimonas Kisielius bei Artūras Valeika – po 12. Šauniai pasirodė ir jauniausias komandos žaidėjas Domantas Šeškus, taikliai smeigęs du trištaškius, dvitaškį ir už tai sulaukęs audringų aplodismentų.

Šeštadienį taip pat namuose „TonyBet“ ekipa šventė pergalę ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), rezultatu 90:74 (27:16, 20:29, 17:14, 26:15) įveikusi Panevėžio „Lietkabelio“ komandą.

Šiose varžybose pasižymėjo A. Valeika ( 20 tšk.), G. Kadžiulis (18 tšk.), M. Linkevičius (16 tšk.).

Dainiui Šalengai palikus Prienų klubą, nuo pirmadienio prie komandos turėtų prisijungti 34 metų 198 cm ūgio Mindaugas Lukauskis.

Taigi trečiadienį (lapkričio 13 d.) Prienuose vyksiančiose LKL varžybose, kuriose „TonyBet“ sustiks su „LSU-Atletu“, gal matysime ir naująjį žaidėją.

Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close