Prienų „TonyBet“ gali likti be D. Šalengos

Praėjusią savaitę Prienų „TonyBet“ ekipa žaidė dvejas Baltijos krepšinio lygos (BBL) varžybas, iš kurių vienerias laimėjo, o kitos baigėsi nesėkme.

Antradienį namuose Virginijaus Šeškaus kariauna žaidė pirmąsias varžybas ir rezultatu 86:74 (22:15, 20:26, 17:22, 27:11) šventė pergalę prieš Estijos Tartu „TU/Rock“ ekipą.

Jau varžybų pradžioje „TonyBet“ komanda išsiveržė į priekį ir po 5 minučių pirmavo rezultatu 18:4. Iki pirmojo kėlinio pabaigos skirtumą estai sušvelnino 7 taškais (22:15). Antrasis varžybų ketvirtis baigėsi minimalia prieniškių pergale (42:41). Po ilgosios pertraukos estai greitai rezultatą išlygino (44:44), o po trijų kėlinių jau pirmavo 4 taškų persvara (63:59).

Paskutinę važybų atkarpą aikštės šeimininkai pademonstravo kovingą žaidimą ir šventė pergalę rezultatu 86:74.Po šio susitikimo BBL turnyrinėje lentelėje Prienų „TonyBet“ ekipa kartu su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkais C grupėje dalijosi 1-2 vietas.

Komandai nugalėtojai taškus pelnėArtūras Valeika (22), Gintaras Kadžiulis (18), Žygimantas Janavičius (14), Vaidas Čepukaitis (12), Martynas Linkevičius (11).

Antrosios varžybos įvyko lapkričio 2 d. Pasvalyje. „TonyBet“ krepšininkai aikštės šeimininkams – „Pieno žvaigždžių” ekipai – sugebėjo pasipriešinti tik iki didžiosios pertraukos ir BBL čempionate patyrė pirmąją nesėkmę rezultatu 73:91(19:15, 20:20,11:27, 23:29).

Tiek namuose, tiek išvykoje dėl traumos nežaidė komandos lyderis Dainius Šelenga. Svetainėje „Krepsinis.net” pasirodė žinutė, kad krepšininką vilioja Kijevo „Budivelnik“ (Ukraina).

BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynėse Prienų „TonyBet“krepšininkai, sužaidę penkerias varžybas, iš kurių išvykoje pralaimėję Kėdainių „Nevėžio“ komandai, turnyrinėje lentelėje yra trečioje vietoje. Pirmauja „Nevėžis“ (žaidė ketverias varžybas), antroje vietoje – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (trejos varžybos).

Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close