Kelionės įspūdžiai iš Austrijos

Birštono VVG kartu su partneriais (Alytaus rajono VVG bei Austrijos VVG Elsbeere Wienerwald) įgyvendina tarptautinį projektą „Maloniai judant“, kurio metu bendradarbiaujant trims partneriams bus sukurtas tarptautinis maršrutas „Maloniai judant“.

Siekdami sukurti turizmo maršrutą partneriai keičiasi vizitais Lietuvoje ir Austrijoje.

2013 m. rugsėjo 30 – spalio 4 d. Birštono VVG kartu su Alytaus VVG lankėsi Austrijos Elsbeere Wienerwald VVG teritorijoje. Vykome pasisemti patirties apie regiono identiteto kūrimą, turizmo plėtros vystymąsi, VVG veiklą, bendruomenių veiklą. Buvome patarėjai, kuriant maršrutą, turistinio maršruto paslaugų paketą Austrijos Elsbeere Wienerwald VVG teritorijoje. Lankėmės lankytinuose objektuose,  kuriuos planuojama įtraukti į turistinį maršrutą. Neišdildomą įspūdį paliko kalnuotos gamtos vaizdai, gudobelės, jų uogos, uogų skynimo ypatumai. Keliaudami gudobelių turistiniu maršrutu, išbandėme medžiuose įrengtas lovas. Matėme, kaip gaminama medžio anglis.

Į Lietuvą grįžome gerai nusiteikę, pasisėmę patirties, kupini įspūdžių. Dabar laukiame Austrijos delegacijos atsakomojo vizito Lietuvoje.

 

Irena Lenkutienė,

Birštono VVG valdybos narė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close