Jaunieji rajono bėgikai varžėsi kroso trasose

Spalio 9 d. Prienuose vyko Kūno kultūros ir sporto centro organizuotos rajono mokinių rudens kroso varžybos. Krose startavo 120 įvairaus amžiaus mokinių (53 mergaitės ir 67 berniukai), kurie pagal savo amžių turėjo įveikti 500 m, 1000 m ir 2000 m distancijas. Varžybų vyriausioji teisėja – Prienų KKSC trenerė Gražina Goštautaitė.

2002-2001 m. gimimo mergaičių grupėje 500 m distancijoje rungtyniavo 14 jaunųjų bėgikių iš Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos bei Išlaužo, Pakuonio, Jiezno pagrindinių mokyklų. Šios distancijos nugalėtoja tapo Jovita Stravinskaitė („Ąžuolo“ progimnazija.), antrąją vietą užėmė Emilija Martusevičiūtė (Išlaužo pagrindinė mokykla), trečiąją – Deimantė Stanevičiūtė (Pakuonio pagrindinė mokykla).

Mergaičių 2000-1999 m. g. grupėje dalyvavo 20 bėgikių. 1000 m distancijoje finišo juostą pirmoji perkirto Pakuonio pagrindinės mokyklos mokinė, perspektyvi orientacininkė Aurelija Valčiukaitė. Antroji finišavo Monika Sabaliauskaitė iš Šilavoto pagrindinės mokyklos, trečioji – taip pat pakuoniškė Rūta Maceinaitė.

Mergaičių 1998-1997 m. g. grupėje 1000 m distancijoje startavo 11 bėgikių. Šioje distancijoje triumfavo Pakuonio pagrindinės mokyklos atstovė Laura Jotautaitė. Liveta Seniūnaitė iš Šilavoto pagrindinės mokyklos užėmė antrąją vietą, o trečiąją – „Žiburio“ gimnazijos bėgikė Ramunė Bendoraitytė.

Mergaičių 1996 m. gimimo ir vyresnių grupėje 1000 m bėgime dalyvavo 8 bėgikės iš Prienų „Žiburio“ ir Jiezno gimnazijų. Pirmąją ir antrąją vietas užėmė žiburietės Aurelija Damijonaitytė ir Ieva Šukevičiūtė, trečia atbėgo Jiezno gimnazijos atstovė Alma Kuliešiūtė.

Berniukų 2002-2001 m. g. grupėje 1000 m iš 17 dalyvių greičiausiai nubėgo Ernestas Kazlauskas (Šilavoto pagrindinė mokykla), antrąją ir trečiąją vietas užėmė beveik kartu finišo liniją kirtę Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos bėgikai: Alvaras Zagurskas ir Povilas Damynas.

Berniukų 2000-1999 m. g. grupėje dėl 1000 m distancijos nugalėtojo vardo varžėsi 24 dalyviai. Tai gausiausia grupė, kurioje geriausiai sekėsi Prienų „Žiburio“ gimnazijos atstovui Alenui Čiupui, užėmusiam pirmąją vietą. Viena sekunde nuo jo atsiliko Andrius Kačergius iš Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos, trečias finišavo taip pat revuoniškis Karolis Brūzga.

Berniukų 1999-1998 m. g. grupės dalyviai varžėsi 2000 m distancijoje. Nugalėtoju ir prizininkais tapo „Žiburio“ gimnazijos bėgikai: pirmąją vietą iškovojo Edvinas Stravinskas, antrąją vietą – Lukas Stanevičius, trečiąją – Augustas Stravinskas.

Berniukų 1996 m. g. ir vyresnių grupėje greičiausiai 2000 m distanciją įveikė Tomas Pagirys („Žiburio“ gimnazija). Antroji ir trečioji vietos atiteko Jiezno gimnazijos bėgikams Egidijui Bajorui ir Ūdriui Žaliui.

Roma Sinkevičiūtė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close