Ir Birštonas turi „Norfą“

Trečiadienio popietę Birštone duris pravėrė naujas prekybos centras „Norfa“, sutraukęsi nemažą pulką kurorto gyventojų, svečių.  Atidarymo iškilmėse dalyvavęs bendrovės „Norfos mažmena“ plėtros direktorius. Rolandas Činčius dėkojo miesto valdžiai, projektuotojams, statybininkams, kurių dėka iškilo dar viena „Norfa“. „Jei bus gerai žmonėms, gerai bus ir mums“, – sakė direktorius.

 Nauju prekybos centru džiaugėsi ir Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė. „Pagaliau turime tikrai gerą prekybos centrą. Kurorto padėtis gerėja, žmonių daugėja, tad „Norfa“ atidaryta pačiu laiku. Darbuotojams  ir jų direktorei  Nijolei Žiūkienei linkiu kantrybės, ištvermės, gero darbo ir daugiau šypsotis”, – linkėjo  merė. Pastatą pašventino monsinjoras Jonas Dalinevičius.  Jis išreiškė viltį,  kad ir su nuolaidomis  prekės bus geros kokybės.
Sugužėję į „Norfą“  žmonės“  buvo vaišinami tortu, veltui dalijamos nuolaidų kortelės, o patys mažiausi gavo po balionėlį.
Birštono „Norfa“ šiek tiek didesnė nei  Prienų, nors taip pat pažymėta skaičiumi  „XL“.  Čia darbuosis 30 žmonių, iš jų  daugiau kaip pusė – birštoniečių.
Tai jau antrasis prekybos centras kurorte. Pirmasis  –„Iki“ yra miesto centre. „Norfa“ įsikūrė šalia miesto katilinės
Praėjusių metų pabaigoje Lietuvoje  „Norfa“ turėjo 128 prekybos objektus, o pelno tikėjosi uždirbti apie 20 mln. Lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close