Jonavos futbolininkai nepranoko „Rūdupio“

Rugsėjo 24 d. šalia Kauno, Akademijos miestelyje, esančiame Aleksandro Stulginskio universiteto stadione vyko futbolo varžybos, vertos ne tik pasižiūrėti, bet ir nusistebėti. Čia Prienų „Rūdupio“ ir Jonavos „Fajetono“ komandų  varžybas baigėsi įspūdingu rezultatu – 7:5.

Nors į šias varžybas susirinko ypač mažai žiūrovų, tačiau jose tikrai buvo galima išvysti azartišką kovą. Jau 8 žaidimo minutę Tadas Straleckas („Rūdupis“) įmušė pirmąjį įvartį, o po 3 min rezultatą išlygino Almantas Vansevičius („Fajetonas“). Ilgai nelaukdamas ir jonaviškiams neleisdamas įgyti pranašumo T. Straleckas 22 min  rezultatą pakreipė „Rūdupio“ naudai – 2:1. Tik 3 min praėjus, Paulius Osauskas („Fajetonas“) rezultatą vėl išlygino. Tuomet prasidėjo tikra jonaviškių vartų ataka. 30 min Evaldas Steponavičius („Rūdupis“) rezultatą persvėrė, o dar po 5 min skirtumą padidino iki 4:2. Adas Golmanas („Rūdupis“) 45 min pridėjo dar vieną įvartį – 5:2.

Antrasis kėlinys prasidėjo įnirtingomis varžybomis. 49 min įspėtas Jonavos žaidėjas. 57 min prieniečių vartus „pašventino“ ir rezultatą iki 5:3 sušvelnino Darius Suslavičius („Fajetonas“). Prieniečiams tai nepatiko. Į viršų pradėjo kilti geltonos kortelės. Jau 58 min Audrius Juozaitis („Rūdupis“) buvo įspėtas už netinkamą žaidimą, po minutės – ir A. Golmanas. Karolis Palaima („Rūdupis“) 68 min skirtumą vėl padidino iki 6:3. Po poros minučių T. Straleckas skirtumą dar padidino – 7:3. Prieniečiai šiuo skirtumu džiaugėsi neilgai. 79 min įniršęs jonaviškis D. Suslavičius „Rūdupio“ vartų tinklą sudrebino galingu spyriu, o po minutės – dar vienu. Netikėtų įvarčių įbaugintiems prieniečiams likusį rungtynių laiką pavyko išsaugoti savo vartus nuo naujų atakų, tačiau skirtumo padidinti nebepavyko. Paskutiniam teisėjo švilpukui nuaidėjus, „Rūdupis“ laimėjo varžybas sušvelnintu, bet unikaliu rezultatu 7:5.

Po varžybų „Rūdupio“ treneris Marijus Makštutis džiaugėsi savo komandos pasirodymu ir netvėrė džiaugsmu dėl rezultato. Mat keletas paskutinių pralaimėjimų „Rūdupio“ turnyrinės lentelės rezultatus buvo nelabai maloniai pakoregavę. Vilties suteikia tai, kad „Rūdupis“ vis dar 7 vietoje ir tik vienu tašku atsilieka nuo Kauno.

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close