Rugsėjo 11 dieną, po pamokų, Prienų „Žiburio“ gimnazijos stadione susirinko gausus tinklinio entuziastų būrys. Neseniai atsinaujinęs Jaunimo organizacijos „Darbas“ (JOD) Prienų skyrius, padedamas mokytojos Dalios Šklėriūtės, surengė vasaros uždarymo paplūdimio tinklinio varžybas. Pagrindinį prizą – medalius prizines vietas užėmusiems dalyviams – įsteigė Prienų rajono savivaldybės tarybos narė Rima Zablackienė.

Varžybose susirungė net šešios komandos. Kova dėl medalių buvo įtempta, todėl net ir gerokai užsitęsusios varžybos neprailgo nei dalyviams, nei žiūrovams. Daugiausia aistrų virė dėl pirmų trijų prizinių vietų, nes varžovai išties buvo vieni kitų verti. Galų gale I vietą iškovojo komanda „Koma“ (I. Mieldažytė, T. Dabrišius, P. Masikonis, G. Černevičiūtė), II vieta atiteko IIIa klasei (T. Pagirys, V. Niūklytė, E. Aukštakalnis, M. Bendinskaitė), o III vietą iškovojo ir bronzos medaliais pasipuošė komandos „V“ žaidėjai (K. Deltuvaitė, A. Damijonaitytė, R. Kučinskas, D. Mekionis). Neliko pamirštos ir kitos komandos, jos buvo apdovanotos JOD Prienų skyriaus padėkomis.

Sveikindama nugalėtojus savivaldybės tarybos narė R. Zablackienė džiaugėsi jaunimo iniciatyvomis, linkėjo šiam turnyrui išaugti iki rajoninio ir pažadėjo pasirūpinti, kad „Žiburio“ gimnazijos stadiono tinklinio aikštelės pavasarį būtų papildytos kokybišku smėliu.

Varžyboms pasibaigus visi išsiskirstė pavargę, bet puikiai nusiteikę. „Pirmas blynas neprisvilo, nors ir labai jaudinomės“, – sakė JOD Prienų skyriaus pirmininkė Paulina Alekšiūnaitė. – Kitą kartą tikimės sulaukti daugiau dalyvių. Mokytojos padedami planuojame organizuoti kalėdinį rajoninį turnyrą“.

Sėkmingai startavęs JOD Prienų skyrius žada nesustoti ir rengti daugiau įvairių renginių, kuriuose jaunimas galėtų atsiskleisti, prasmingai praleisti laisvalaikį, rasti bendraminčių. „Apie mus dar išgirsit“, – optimistiškai nusiteikusi JOD Prienų skyriaus pirmininkė Paulina.

 

Jaunimo organizacijos „Darbas“ Prienų skyriaus informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close