Klevo lape, geltūnėli,

                                                                                          Ko į dangų pasikėlei?

                                                                                      Ar vejiesi vasarėlę?

                                                                                        Ar kada sugrįši vėlei?

J. Degutytė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šiomis rudeniškomis eilėmis prasidėjo jau tradicine tapusi „Rudenėlio“ šventė Šeimos dienos centre. Joje dalyvavo gausus vaikų ir svečių būrys. Obuolių pintine nešina į dienos centrą atskubėjo Išlaužo laisvalaikio organizatorė R. Ruseckienė, Išlaužo pagrindinės mokyklos pailgintos darbo dienos grupės vaikai su auklėtoja A. Balkūniene.

Dienos centro vaikai svečius pasitiko puošnia rudeniška kompozicija iš įvairiaspalvių lapų ir obuolių. Visi kartu rinko spalvingiausius lapus, juos piešė, mokėsi atpažinti ir įvardinti medžius.

Daug džiaugsmo vaikams suteikė žaidimai „Kas daugiau pažįsta medžių?“, „Medžiai vėjyje“, „Bulvių maišas“.

Šventė baigėsi smagiomis saldainių dalybomis.

 

Aušra Balkūnienė ir Asta Tamošiūnienė,

Šeimos dienos centro socialinės pedagogės

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close