Atidarytos naujos tinklinio aikštelės

Rugpjūčio 30 d., ketvirtadienį, buvo išbandytos smėliu išpiltos paplūdimio tinklinio aikštelės, atsiradusios vietoje buvusios vešlios pievos.

Nuostabus oras ir gražūs jauni veidai privertė šypsotis ir tuos, kurių dėka ši aikštelė atsirado. Sporto entuziastai ir patys sportininkai – Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Egidijus Visockas, Prienų kūno kultūros ir sporto centro direktorius Audronis Deltuva su džiaugsmu pievoje tarp KKSC ir Sporto arenos pasitiko tokią gausybę jaunimo. Atvykusiuosius sveikino ir Prienų seniūnas Algimantas Matulevičius bei aikšteles realybe pavertęs Prienų kelių tarnybos viršininkas Henrikas Radvilavičius.

Per 30 cm smėlio storio aikštelėse susirinkęs jaunimas, išklausęs sveikinimus ir aikštelių atidarymo įžanginius žodžius, ilgai netrukęs ėmėsi treniruotis. Tą vakarą varžybos vyko dėl kelialapio į Prienų rajono seniūnijų žaidynes. Jų rezultatus atidžiai sekė Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis bei vyresnysis specialistas Adomas Kubilius.

Merginų tinklinio varžybose varžėsi trys komandos. Po ilgų, atkaklių taškas į tašką vykusių varžybų paaiškėjo, kad po sekinančio žaidimo vis dar nepavyko išaiškinti stipriausios komandos, rezultatai buvo lygūs. Tačiau pasvėrus tarpusavio kovas, nuspręsta, kad Seniūnijų sporto žaidynėse dėl galimybės atstovauti rajonui  respublikinėse seniūnijų sporto žaidynėse kovos Dovilės Goštautaitės ir Karolinos Misevičiūtės duetas.

Į vyrų ir mišrių komandų tinklinio varžybas užsiregistravo 13 komandų. Po ilgų varžybų pirmąją vietą pagaliau pavyko iškovoti Vytenės Vitkauskaitės ir Luko Samulionio duetui.

Galima džiaugtis, kad Prienuose atsiranda vis daugiau erdvės ir galimybių sportuoti. Atnaujintas stadionas, pastatyta Sporto arena, o dabar dar ir įrengtos keturios tinklinio aikštelės – sukurta nemaža sportinė bazė. Reikia tik tikėtis, kad jaunimas vis dažniau apsilankys šioje sveikatingumo oazėje, ir tos puikiai žaidėjų įvertintos tinklinio aikštelės nebus dar viena vieta kauptis nukritusiems medžių lapams ir vešėti žolei.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close