Birštonas Druskininkų nepasigailėjo

Šeštadienio pavakarę Paprienės stadionas vėl atgijo. Alytaus apskrities futbolo pirmenybių II rato rungtynėse susitiko „Birštono SC-Ernas“ ir „Druskininkai 2“.

Nors visą dieną kaitinusi saulė prieš pat rungtynes pasislėpė ir dangų pradėjo traukti tamsiai pilki debesys, bet sėkmė nusišypsojo ir žaidėjams, ir žiūrovams. Lietumi debesys nepratrūko, aikštė liko sausa, o žaidėjai išvengė galimų traumų paslydus.

Rungtynių būta įtemptų. Kamuolys dažnai skraidė aikštės viduryje, dažnokai išlėkdavo iš aikštės. Spyrių būta galingų. Iš ryto dalyvavęs Prienų rajono seniūnijų sporto žaidynėse ir futbolo rungtynėse Prienų seniūnijai padėjęs pelnyti pirmąją vietą Remigijus Gaižius, rodos, visiškai nejautė nuovargio ir jau pirmo kėlinio 24 min Birštono SC-Erno komandą išvedė į priekį. Susigriebę svečiai tuoj pat, 28 minutę,  rezultatą išlygino. Lygiosiomis druskininkiečiams ilgai džiaugtis neteko. Ryte seniūnijų varžybose taip pat dalyvavęs Julius Abraitis 40 min vėl komandą išvedė į priekį. Didelės „Druskininkų 2“ žaidėjų pastangos liko bevaisės ir antrame kėlinyje. Tuo pasinaudodamas, 64 min Evaldas Daukševičius rezultatą užtvirtino, nepalikdamas galimybės svečiams tikėtis paskutinės minutės įvarčio ir pergalės. Ištvermingų futbolininkų dėka „Birštono SC-Erno“ komanda varžybas baigė rezultatu 3:1, visiškai sutriuškindama „Druskininkus 2“.

„Birštono SC-Erno“ komandos treneriui Kęstui Joneliūnui rungtynės buvo pakankamai ramios. Per kiekvienas varžybas jam tenka vis labiau džiaugtis susižaidusia komanda bei rezultatais.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close