Gripiškėse, kaimo turizmo sodyboje ant Verknės kranto, dvylika sveikos gyvensenos klubo ,,Versmenė“ narių tris dienas maitinosi vaisių, uogų ir daržovių sultimis.

Keldavomės 6 val. ryto. Karšto vandens puodelis su citrina, mankšta, meditacija ir maudynės tvenkinyje arba Verknėje. Šešis kartus sulčių gėrimas tyloje prie vaško žvakės. Dieną užbaigdavome šiltu linų sėmenų plakiniu su kalendra.

Turėjome knygų bibliotekėlę. Domėjomės augalais, jų gydomosiomis  savybėmis.

Pokalbių valandėlę „Ar mokame oriai senti – mūsų brandus amžius“ vedė Dainora.

Sudėliojome kilimą iš gėlių žiedų, sėklų ir citrinų žievelių. Kompoziciją aplink laužavietę ,,Begęstanti saulė“.

Žaidėme fotosesiją, puošėmės skaromis.

Apsilankė Stakliškių bendrovės atstovai. Pasidalinome patirtimi, susitarėme ateityje daryti bendrus renginius. Pavaišinome pomidorų sultimis su meškiniu česnaku. Sakė, kad skanu.

Leonora pagamino liepžiedžių aliejaus. Parsivežėm dovanų į namus. O jos ritualai grožio pirtyje – stebuklų stebuklas: įsitrynimai druska su eukaliptu, sezamų aliejumi, moliu, kuris sumaišytas su cinamonu, medumi ir t. t.

Apsikeitėme savo gamybos atvirutėmis su nuoširdžiausiais palinkėjimais.

O dar dainų vakaras, poezijos skaitymas, pokalbis ,,Tarp mūsų mergaičių“ ir kiti mieli pasiplepėjimai.

Genutė atšventė savo gimtadienį vandenyje. Sakė tokio gimtadienio niekada neturėjusi.

Per tris dienas pasisėmėme tiek gėrio ir išminties, kad grįžome į namus pasotinę ne tik kūną, bet ir sielą.

 

Gražina Mikušauskaitė,

klubo narė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close