Prevencinis gyventojų daiktų žymėjimas

Liepos 28-ąją surengtoje Prienų rajono Veiverių seniūnijos vasaros šventėje „Ir suskambės dainos ąžuolų paunksmėje“ Alytaus vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato (toliau – Prienų r. PK) Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai vykdė akciją „Prevencinis gyventojų daiktų žymėjimas“.

Ši akcija sulaukė didelio šventės svečių dėmesio. Taigi dalyviai, pasinaudodami nemokamai teikiama policijos pareigūnų paslauga, specialiomis žymėjimo priemonėmis (raižikliu ar rašikliu) pažymėjo vertingus daiktus – devynis mobiliojo ryšio telefonus ir tris dviračius.

Primename, kad norintys pažymėti savo daiktus ar dvirates transporto priemones, privalo pateikti daikto įsigijimą patvirtinantį ir asmens dokumentą. Žymima akcijų metu, taip pat  individualiai: iš anksto susitarus telefonu teisėsaugininkai gali pažymėti daiktus policijos komisariate, o didesnius daiktus – atvykę į namus.

Informacija teikiama Prienų r. PK Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyryje (Prienai, F. Martišiaus g. 1), 102 kab., tel. 8 319  62 164, mob. 8 610  29 007.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close