KALĖDOMS ARTĖJANT: ORIGINALIOS DOVANŲ IDĖJOS VYRAMS

Dar vienos Kalėdos, dar vienas galvos skausmas – ką padovanoti mylimajam, tėčiui, broliui, draugui ar kitam brangiam vyrui? Siūlome trumpam stabtelėti ir pamąstyti: koks žmogaus, kuriam ieškote dovanos, charakteris? Kokie jo pomėgiai? Atsakymai į šiuos klausimus tikrai pagelbės nuspręsti dovanos temą. O tada… Tada pirmyn į parduotuves!

Vis dar nežinote, ko ieškoti? Slampinėti po prekybos centrus be rezultatų jau pavargote? Jei taip, Jūsų dėmesiui – kelios originalios dovanų idėjos vyrams: tikrai bus lengviau apsispręsti ir pagaliau išrinkti tą vienintelę.

DOVANOS VYRAMS, KURIE MĖGSTA AKTYVŲ LAISVALAIKĮ

Ieškote dovanos itin judriam ir aktyviam vyrui? Šis žmogus nemėgsta sėdėti vienoje vietoje ir nuolat prisigalvoja įvairiausių veiklų? Jei taip, siūlome jam dovanoti ne daiktus, kurie tik rinks dulkes ant lentynos, o patirtis ir pramogas. Nežinote, kokias? 

Štai puikūs pasirinkimai, nenuvilsiantys dovanos gavėjo:

  • pasiplaukiojimas kateriu;
  • pasivažinėjimas sportiniu automobiliu;
  • šuolis su parašiutu;
  • kaitavimo pamoka;
  • jojimo pamoka;
  • teniso klubo abonementas;
  • apžvalginis skrydis lėktuvu;
  • pasivažinėjimas kartingais;
  • pasiplaukiojimas vandens motociklu;
  • pasivažinėjimas bagiais;
  • ir pan.

LAIKO PATIKRINTOS DOVANOS PRAKTIŠKIEMS ŽMONĖMS

Vyras, kuriam ieškote dovanos, – itin praktiškas žmogus? Jam aktualu, kad daiktas turėtų konkrečią paskirtį: vien estetinės ar simbolinės – neužtenka? Turime Jums gerą žinią: išrinkti praktišką dovaną nėra sudėtinga užduotis. Geriausia, dovanos gavėjo tiesiai šviesiai paklausti – kokio daikto jam reikėtų? Gausite atsakymą ir viskas – problema išspręsta.

Tiesa, dalis vyrų, paklausti ko nori dovanų, teigia: „Man nieko nereikia“. Ką daryti tokiu atveju? Siūlome išrinkti universalią dovaną, kuri tikrai bus panaudota. Tai galėtų būti naujas patalynės komplektas, chalatas, sąsagos, vardinis rankšluostis, švaros arba higienos priemonės, sportinė apranga, maisto papildai, kuponas diagnostiniams sveikatos tyrimams, šaliko ir pirštinių komplektas, nauji kvepalai, gal net išsvajotas kavos aparatas ir pan. Žinoma, prieš pirkdami dovaną stenkitės permąstyti, kokio daikto dovanos gavėjas neturi.

DOVANŲ IDĖJOS MENIŠKOS SIELOS VYRAMS

Jaučiatės suglumę – ką padovanoti meniškos sielos vyrui? Jeigu žinote, kokios muzikos jis klauso, neprašausite pro šalį padovanoję mėgstamos grupės vinilinę plokštelę ar bilietą į koncertą. Melomaną tokia dovana tikrai pradžiugins. 

O gal vyriškis, kuriam ieškote dovanos, žavisi scenos menu? Jei taip, dovanokite jam bilietus į dramos spektaklį, operą, baletą, teatro improvizacijų šou, šiuolaikinio meno performansą ir kt. Jei nesate tikri, koks dovanos gavėjo skonis, įteikite jam ne bilietus, o teatro dovanų kuponą – tokiu būdu jis galės pats nuspręsti, kokį spektaklį nori pamatyti. 

Taip pat nesuklysite, jei meniškos sielos žmogui padovanosite knygą. Tiesa, siūlome rinktis ne grožinės literatūros kūrinį, bet fotografijų ar tapybos albumą, biografinę mėgstamo menininko knygą, akademinę knygą apie konkrečią meno ir literatūros srovę. Esame tikri, tokia dovana tikrai neliks neįvertinta. 

DOVANOS VYRAMS, KURIE DOMISI NAUJAUSIOMIS TECHNOLOGIJOMIS

Vyrą, kuriam ieškote dovanos, galėtumėte įvardinti technologijų aistruoliu? Mobilųjį telefoną ar kompiuterį šis žmogus keičia dažniau nei kojines? O inovacijos ir nauji išradimai – jo didžiausia aistra? Jei taip, pateikiame kelias dovanų idėjas: 

  • dronas su kamera arba priedai dronui;
  • kokybiška muzikos technika: garso kolonėlės, belaidės ausinės, mikrofonas ir pan.
  • išmanusis laikrodis arba apyrankė;
  • priemonės darbui: kompiuterio kamera, naujas spausdintuvas, kompiuterio pelė, naujas monitorius ir kt.;
  • žaidimų kompiuteris ar priedai: konsolė, vairas, virtualios realybės akiniai ir kt.;
  • įranga automobiliui: USB adapteris garso sistemai, vaizdo kamera ar registratorius ir pan.;
  • fotografijos įranga: fotoaparatas, blykstė, žiedinė LED lempa, reflektorių rinkinys ir pan. 

Nors išrinkti šv. Kalėdų dovanas, kurios nustebintų ir pradžiugintų dovanos gavėją, nėra pati lengviausia užduotis. Vis dėlto, pasistengti verta – juk nieko nėra maloniau nei Kalėdų rytą pradėti regint mylimo žmogaus spindinčias akis ir plačią šypseną. Tokia ta švenčių ir dovanų galia!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close