Choro „Aušrinė“ kelionė

Liepos mėnesio 12-14 dienomis Birštono kultūros centro moterų choras „Aušrinė“ surengė ekskursiją po Panemunės pilis, aplankė Rusnę, Šilutę, Priekulę, Neringą, Preilą, užkopė ant Rambyno kalno, pasigėrėjo negyvosiomis kopomis.

Tačiau įspūdingiausias buvo šeštadienį Nidoje vykusio XVII tarptautinio Tomo Mano festivalio „Tėvynės ieškojimas“ atidarymas, kuriame dalyvavo Vokietijos Prezidentas Joachimas Gauckas, mūsų šalies Prezidentė Dalia Grybauskaitė bei šio festivalio globėjas Prezidentas Valdas Adamkus.

Tomo Mano tarptautinis festivalis organizuojamas kiekvienų metų liepos trečią savaitgalį ir yra vienas iš didžiausių ir gražiausių renginių, sukviečiančių žymiausius muzikos, žodžio, dailės ir kino atstovus.

Kelionė ir Tomo Mano festivalis paliko puikų įspūdį, už tai „Aušrinės“ dainininkės dėkingos savo vadovei Aldonai Armonienei, kultūros centro direktoriui Zigmui Vileikiui ir Birštono klebonui monsinjorui Jonui Dalinevičiui.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close