Liepos 12 d. Trakuose vykusiose Vilniaus miesto atvirosiose irklavimo pirmenybėse dalyvavo ir Prienų kūno kultūros sporto centro jaunieji irkluotojai, trenerių Raimundo Kernazicko ir Valdemaro Vaitiekūno auklėtiniai.

Pirmenybėse Prienų KKSC atstovavo broliai Povilas ir Albertas Aukštakalniai, Šarūnas Lukošius (treneris V. Vaitiekūnas), Karolis Kamarauskas, irklavęs dviviete su birštoniškiu Evaldu Petraška, Dainius Sarnickas ir Redas Kazlauskas bei jaunosios irkluotojos Kornelija Abasevičiūtė ir Samanta Kamarauskaitė (treneris R. Kernazickas).

Iš varžybų prieniškiai parsivežė du prizinius apdovanojimus. K. Kamarauskas ir E. Petraška porinės dvivietės klasėje užėmė trečiąją vietą. Bronzinius apdovanojimus pelnė dviviete startavusios K. Abasevičiūtė ir S. Kamarauskaitė.

Auklėtinių pasirodymus šiose pirmenybėse treneriai vertina palankiai, ypač pradedančiųjų. Džiugina, kad vos pirmuosius žingsnius šiame sporte pradedančios žengti mergaitės sugebėjo įveikti labiau patyrusias varžoves. Tai, pasak trenerio R.  Kernazicko, daug vilčių ateičiai teikiantis rezultatas.

Artimiausiu metu KKSC irkluotojai ruošiasi keletui svarbių varžybų: vyrų Baltijos šalių pirmenybėms ir Lietuvos jaunių žaidynėms.

 

Kalbėjosi Roma Sinkevičiūtė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close