KAS MOTERIAI GALI ATSTOTI RANKINĘ?

Šalia rankinių garbingą vietą rinkoje užima ir kuprinės moterims. Dabar jos yra tapusios vienu populiariausių moterišku mados aksesuaru. Be to, šios kuprinės yra praktiškos, o jų pritaikymas labai įvairus – galima naudoti išvykoms į turistinę kelionę, į darbą arba į savaitgalio pikniką gamtoje.

Kokia kuprinė pritinka klasikiniam, o kokia – moderniam stiliui?

Jei norite išlaikyti bendrą klasikinį aprangos stilių, tada rinkitės rudos, pilkos arba juodos spalvos kuprinę. O jeigu kuprinė yra odinė, tai ji dar labiau sustiprins klasikinį įvaizdį. Jei nori atrodyti drąsiai ir iššaukiančiai, tad verta rinktis ryškiaspalvę arba margą kuprinę. Tada ji taps pagrindiniu visos aprangos akcentu.

Kuprinė moteriai suteikia dalykinį stilių, svarbu tinkamai pasirinkti jos dydį ir formą. Puiku, kai tada nešiojama ruda arba juoda kuprinė. Jeigu kuprinė bus odinė, tada ji tikrai padės suformuoti rafinuotą, netgi prabangią išvaizdą ir derinsis prie dalykinės aprangos.

Prie kokios aprangos kokia kuprinė labiau tinka?

Itin patraukliai moteriškos kuprinės atrodo prie džinsų ir marškinėlių bei madingo šiuolaikiško aprangos komplekto. Nešiojant kuprinę prie jos reikia derinti ir avalynę – tai gali būti patogūs aulinukai, sportiniai bateliai arba žemo kulno įsispiriamos klumpaitės.

Jei apranga yra neišsiskiriančių spalvų, tada verta nešioti ryškiaspalvę kuprinę, nes ji suteiks bendram aprangos vaizdui žaismingumo. Priešingu atveju, kai apranga ryški, tada reikalinga neutralios spalvos kuprinė, kad būtų išlaikyta spalvinė pusiausvyra.

Koks moteriškos kuprinės dydis yra pats tinkamiausias?

Kuprinės yra skirtingų dydžių, todėl bet kokiu atveju įmanoma išsirinkti patį tinkamiausią. Šiaip verta rinktis tokią kuprinę, į kurią būtų galima sudėti pakankamą kiekį tokių būtiniausių daiktų, kaip nešiojamas kompiuteris, užrašinė, dėžutė su maistu, kosmetikos ir higienos priemonės, termosas su gėrimu ir kt.Tuo pačiu reikia atsiminti, jog kuprinė negali būti per didelė ir gremėzdiška, nes tada iš jos nė menkiausio patogumo nėra ko tikėtis. O ir atrodysite su ja jeigu ne apgailėtinai, tai bent komiškai. Kuprinės petnešos turi patogiai priglusti prie pečių, o pats jos turinys ir svoris per visą nugarą turi būti tolygiai pasiskirstęs, kad nekryptų stuburas į kurią nors vieną pusę.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close