Prienuose vyko krepšinio 3×3 turnyras „Kai mūsų širdys plaka išvien“

2012 m. birželio 14 d. Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centre vyko 7-12 ir 13-16 metų vaikų ir paauglių krepšinio 3×3 turnyras „Kai mūsų širdys plaka išvien“.

Turnyro tikslas – pritraukti kuo daugiau vaikų ir jaunimo užsiimti pozityvia veikla, propaguoti sveiką gyvenseną, aktyviai dalyvauti sportiniame gyvenime, turiningai praleisti vasaros atostogas. Krepšinio turnyro koordinatorius Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija. Organizatorius Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras.

Renginio pradžioje smagiai, aktyviai ir kovingai praleisti laikąpalinkėjo Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro l. e. direktoriaus pareigas Jurga Minajevienė. Po sveikinimo žodžio renginio dalyvius dainomis džiugino Džesika Šyvokaitė. Pasiklausę dainų,dalyviai galėjo akis paganyti į krepšinio mylėtojų Edvino ir Evaldo pasirodymą, kurie grojant krepšinio himnui virtuoziškai valdė kamuolį. Po vaikinų parodomosios programoskomandų kapitonaipristatė narius ir galiausiai nekantraudami visi bėgo į aikštę treniruotis būsimoms varžyboms.

Turnyre dalyvavo šešios komandos:dvi Prienų centro komandos (13 – 16 m.), Pakuonio seniūnijos komanda (13 – 15 m.), Stakliškių seniūnijos komanda (7 – 11 m.), Balbieriškio seniūnijos komanda (13 – 14 m.) bei Jiezno seniūnijos komanda (10 – 12 m.). Iš viso turnyre dalyvavo 24 žaidėjai. Žaidimas tarp komandų vyko atkakliai ir atsakingai. Stebino jaunųjų žaidėjų vikrumas ir taiklumas. Po dvi valandas trukusių varžybų paaiškėjo dviejų amžiaus grupių nugalėtojai. Mažųjų amžiaus grupėje (7 – 12 m.) pirmosios vietos nugalėtojais tapo Jiezno seniūnijos komanda pavadinimu „Stipruoliai“. Vyresniųjų amžiaus grupėje (13- 16 m.) lyderiais tapo Pakuonio seniūnijos komanda pavadinimu „Pakuonio ereliai“.Šios dvi komandos 2012 m. liepos 27 d. keliaus į finalinį renginio „Kai mūsų širdys plaka išvien“ turnyrą. Pirmųjų vietų nugalėtojai buvo apdovanoti kuprinėmis. Neliko nuskriausti ir likusieji dalyviai. Visiems buvo įteiktos rėmėjų paguodos dovanėlės.

Renginio pabaigoje dalyviams gerą nuotaiką dovanojo Prienų jaunimas. Visi klausėsi atlikėjos Lauros bei kitų jaunų atlikėjų dainų. Po renginio žaidėjai ir sirgaliai buvo kviečiami prie vaišių stalo.

Už gausias vaišes ir prizus nuoširdžiai dėkojame rėmėjams: UAB „Sotas“, UAB „Trupinys“, UAB „Osmedas“, UAB „Naujasis Nevėžis“, UAB „Birštono mineraliniai vandenys ir Ko“. Dėkojame asociacijai „Prienų jaunimas“, kurie vedė renginį, dainavo, grojo, Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centrui už krepšinio salę ir inventorių. Už objektyvų teisėjavimą dėkojame teisėjams Ričardui Maceinai, Mantui Jančiauskui ir Airidui Tkačiovui.

Tikimės, kad šis renginys vasaros atostogų metu paskatins jaunimą užsiimti aktyvia fizine veikla ir stengtis kitais metais vėl dalyvauti.

Visuomenės sveikatos biuro informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close