Birželio 1-oji – Tarptautinė vaikų gynimo diena. Šiai dienai paminėti Šilavoto laisvalaikio salės prieigose vyko renginys vaikams „Saugi ir turininga mano vasara“.

Susirinkusius vaikučius Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga pasveikino renginių organizatorė Saulė ir seniūnė Neringa Pikčilingienė. Akciją „Vasara su knyga“ pristatė šmaikščioji Pepė Ilgakojinė (bibliotekininkė Kristina). Prienų r. sav. Visuomenės sveikatos biuro specialistė Evelina papasakojo kaip saugiai elgtis gatvėje, kieme, vandenyje, kaip teisingai valyti dantukus. Prienų policijos bendruomenės pareigūnės Edita Kubilienė ir Ina Raškevičienė, kartu su vaikų bičiuliu Amsiumi, mokė vaikučius saugaus eismo taisyklių važiuojant paspirtuku, einant per gatvę. Taip pat supažindino su policijos automobilyje esančia įranga, parodė kokios priemonės naudojamos sulaikant tvarkos pažeidėjus. Stalo teniso treneris Linas Žilevičius pateikė labai įdomių žinių apie stalo teniso raketes, kamuoliukus ir apie patį žaidimą. Daug dalykų vaikai ne tik išgirdo, bet ir praktiškai išbandė. Socialinių paslaugų centro darbuotoja Judita ir seniūnės pavaduotoja Jūratė visus pavaišino čia pat pagaminta cukraus vata. Dėkojame Prienų Revuonos pagrindinės mokyklos Šilavoto pradinio ugdymo skyriaus vaikučiams bei jų mokytojoms Laimai Astrauskaitei ir Rūtai Marcinkevičienei už bendradarbiavimą ir linkime saugios, gražios ir turiningos vasaros.

  Šilavoto laisvalaikio salės kultūrinių renginių organizatorė  Saulė Blėdienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close