Krovinių ekspedijavimas kelių transportu iš Ukrainos

Transportas yra ir bus pramonė, smarkiai paveikta karo Ukrainoje padarinių dėl savo veiklos masto, taip pat dėl ​​ryšio su situacija kituose ūkio sektoriuose. Pagrindinės Ukrainos karo pasekmės transporto sektoriui: mažesnė paslaugų paklausa, transporto tinklo naudojimo problemos ir būtinybė keisti maršrutus, tiekimo grandinių sutrikimai, vairuotojų trūkumas tarptautiniame kelių transporte.

Nors sienos atviros, Užsienio reikalų ministerija pataria nevykti į Ukrainą. Tačiau gyvenimas vietoje nestovi ir prekybiniai mainai nors ir sumažėję, bet vyksta. Pagrindinės Ukrainos eksporto prekės į Lietuvą yra: mediena ir medienos gaminiai, metalai ir gaminiai iš jų. Taip pat Lietuvoje paklausūs ukrainietiški kviečiai, kukurūzai, augaliniai aliejai, konditerijos gaminiai, medus, sraigės, šaldytos uogos.

Svarbu pasirinkti patikimą vežėją

Kelių transportas yra pageidaujama transporto rūšis, kuria naudojasi vis daugiau įmonių. Tai universali krovinių gabenimo rūšis, kurioje galite nutiesti optimalų logistikos maršrutą, taip padidindami efektyvumą ir greitai pristatydami reikiamus krovinius bet kuriuo adresu.

ingstad.lt turėdama savo automobilių parką ir partnerius visoje Europoje ir Ukrainoje, gali pasirinkti transporto priemones pagal visus klientų reikalavimus ir sąlygas bei atsižvelgti į visas krovinio savybes.

Apžvelkime prekių transportavimo keliais privalumus

Kelių transportas yra puikus pasirinkimas visų rūšių prekių pristatymui. Pervežami pilni, daliniai, pavojingi ir kiti kroviniai. Tuo pačiu metu jų saugumas nepriklauso nuo oro ir sezoninių sąlygų.

Įmonė organizuoja sausumos transportą tiek Ukrainoje, tiek užsienyje. Tuo pačiu, atsižvelgdami į kiekvieno užsakymo ypatybes, kuria maršrutus:

  • Tiesioginius;
  • Multimodalinius.

Tokiu būdu pavyksta numatyti optimalų maršrutą. Kelių transportas gali būti derinamas su vandens ir oro transportu. Bet kokiu atveju logistikai viską organizuoja taip, kad krovinių gabenimas keliais būtų efektyvus ir saugus. Dėl to visi transportavimo etapai yra iš anksto suderinti su klientu, kartu parenkant geriausią maršrutą. Multimodalinis transportas leidžia optimizuoti logistikos kaštus.

Krovinių vežimo kelių transportu tarifas priklauso nuo šių veiksnių:

  • Pristatymo laikas;
  • Svoris ir matmenys;
  • Prekės savybės (greitai gendančios, vertingos, reikalaujančios specialių transportavimo sąlygų);
  • Individualūs kliento pageidavimai.

Kelių pervežimų organizavimas su ingstad įmone visada yra kompetentingai apgalvoti maršrutai, siekiant užtikrinti klientui ne tik greitą ir ekonomišką prekių pristatymą, bet ir patikimą pervežimą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close