Kompiuteriniai stalai su papildomais funkcionalumais – į ką svarbu atsižvelgti?

Biure nėra nieko panašaus į tvirtą kompiuterio stalą. Biuro stalas apibrėžia biuro darbuotojams skirtą vietą ir yra vienas iš svarbiausių biuro baldų.

Biuro stalas turi tiksliai atitikti kiekvieno darbuotojo ūgį ir biuro kėdę. Įsitikinkite, kad ant stalo yra daug vietos kompiuteriui, taip pat daugiau vietos darbo dokumentams ir reikmenims.

Kompiuterio stalas yra geresnis nei įprastas biuro stalas. Štai kodėl:

Kompiuteris naudojamas visą darbo dieną. Kitaip nei įprastas biuro stalas, kompiuterio stalas yra skirtas ergonomiškam kompiuterio naudojimui biure. Kompiuterio stalas gali turėti stumdomą klaviatūrą, kad darbuotojui būtų daug vietos. Dėl šio padidinto komforto jūsų darbuotojas dirbs greičiau ir anksčiau termino. Priežastis, kodėl kompiuterių stalai yra būtini biure, palyginti su įprastais biuro stalais, yra reguliuojami baldai. Jūsų darbuotojams nebereikės prisitaikyti prie darbo vietų. Dabar darbo vietos gali prisitaikyti prie jų ir jaustis patogiai per visas ilgas darbo dienas.

Kompiuteriniai stalai gali išlaikyti darbuotojų sveikatą. Jūsų darbuotojų sveikata yra labai svarbi, nes jų sveikata yra susijusi su bendru jūsų įmonės produktyvumu. Kompiuterių stalai yra priskiriami ergonomiškų stalų kategorijai dėl savo patogumo ir funkcionalumo.

Biuro reikmenys yra lengvai prieinami. Kompiuterio stalas gali laikyti visas jūsų biuro reikmenis ištraukiamuose stalčiuose.

Kelios funkcijos į ką reikia atkreipti dėmesį perkant kompiuterio stalą

Pasirinkite stalą, kuriame yra daug darbo vietos

Rinkdamiesi kompiuterio stalą atsižvelkite į paviršiaus plotą. Kompiuterio stalo paviršiaus plotas gali skirtis. Kai kurie kompiuterių stalai turi nedidelį paviršiaus plotą, o kiti turi didelį paviršiaus plotą. Jei pasirinksite pirmąjį tipą, tai gali apriboti jūsų galimybes dirbti produktyviai.

Ergonomikai labai svarbus kompiuterio stalo aukštis

Svarbus kompiuterio stalo aukštis! Jei jis per trumpas, gali nepavykti patogiai po juo padėti kojų. Kita vertus, jei jis per aukštas, jums gali būti sunku pasiekti klaviatūrą ir pelę. Pasirinkę ergonomiško aukščio kompiuterio stalą, galėsite išvengti šių spąstų ir sukurti patogesnę darbo vietą.

Kompiuterinės darbo vietos su saugykla pavyzdys

Kompiuterio stalas turi pasiūlyti vietą kompiuteriui laikyti. Juk jie skirti naudoti su kompiuteriu. Negalite tiesiog laikyti kompiuterio ant grindų. Padėtas ant grindų jūsų kompiuteryje kaupsis nešvarumai ir šiukšlės, dėl kurių gali sutrikti jo veikimas ar net sugesti. Tačiau galite apsaugoti kompiuterį nuo ankstyvo gedimo pasirinkę stalą su saugojimo vieta.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close