Pyunkang Yul kosmetikos linijos išskirtinumai

„Pyunkang Yul” kosmetika yra išsigelbėjimas žmonėms, susiduriantiems su dermatologinėmis ligomis. Šį prekės ženklą įkūrė garsi Pietų Korėjos Rytų medicinos klinika „Pyunkang”. Rytų medicinos specialistai gydo odos ligas – aknę, atopinį dermatitą, psoriazę ir kt.

Bendraudami su pacientais Pyunkango gydytojai pastebėjo tą pačią problemą: žmonės, turintys pažeistą odą ir dažnai kenčiantys nuo alergijos, negalėjo rasti tinkamų produktų namų priežiūrai. Daugumos prekių ženklų siūlomos kosmetikos sudėtyje buvo nepageidaujamų ingredientų – sintetinių kvapiųjų medžiagų ir dažiklių, agresyvių konservantų ir kt.

Pyunkango dermatologai sukūrė savo saugią kosmetikos liniją. Naujieji „Pyunkang Yul” produktai pirmiausia buvo pristatyti klinikos pacientams, o netrukus kosmetika paplito visoje Korėjoje ir daugelyje pasaulio šalių.

Kokie yra Pyunkang Yul kosmetikos pranašumai?

Pagrindinis šio prekės ženklo skiriamasis bruožas – gydomoji kosmetikos priemonių orientacija. Produktai specialiai sukurti sergantiems odos ligomis ir padeda gydyti aknę, dermatitą ir egzemą. Kosmetikoje nėra potencialiai pavojingų ir alergizuojančių ingredientų. Būtent todėl „Pyunkang Yul” produktai yra populiarūs tarp merginų, turinčių jautrią odą.

Pagrindinės „Pyunkang Yul” kosmetikos sudedamosios dalys yra vaistažolių ekstraktai. Kosmetikos formulės kuriamos pagal rytietiškos estetinės medicinos tradicijas. Augaliniai ekstraktai stimuliuoja organizmo resursus regeneracijai, todėl oda gyja natūraliai.

Kokią kosmetiką siūlo šis prekės ženklas?

„Pyunkang Yul” asortimentą sudaro pagrindinės veido priežiūros priemonės: valomosios putos, tonikai, kremai ir kaukės. Taip pat yra atskira linija plaukams.

Lietuvoje „Pyunkang Yul” prekės ženklas pirmiausia žinomas dėl produktų nuo spuogų serijos. Daugelis mūsų tautiečių susiduria su probleminiais bėrimais – ir „Pyunkang” kosmetika tampa puikia išeitimi. Dar vienas šios kosmetikos pliusas – prieinama kaina. „Pyunkang Yul” priemonių kaina yra daug mažesnė nei panašios kokybės gerai žinomų Europos prekės ženklų kosmetikos.

Kas turėtų išbandyti „Pyunkang Yul” kosmetiką?

„Pyunkang Yul” rekomenduojama problemišką odą turintiems žmonėms. Jei susiduriate su spuogais ar akne, kompleksinė priežiūra su „Pyunkang Yul” kosmetika padės ją gydyti.

Be to, „Pyunkang Yul” priemonės nuo spuogų dėmių gali būti naudingos bet kokio tipo odą turintiems žmonėms, nes beveik visi periodiškai pastebime pavienius veido uždegimus bei pabėrimus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close