Kaip supaprastinti įmonės duomenų valdymą?

Šiomis dienomis duomenys atlieka labai svarbų vaidmenį kiekvienoje įstaigoje, įmonėje ar organizacijoje. Tačiau vis dar pasitaiko atvejų, kai turimi duomenys nėra iki galo išnaudojami, naudojami netinkamai arba reikalingi duomenys iš viso nekaupiami. Ir čia kalba eina ne tik apie duomenis, kurie sudaro gamybinę paslaptį bei yra konfidencialūs, bet ir apie tą duomenų dalį, kuri susijusi su įmonės kasdiene veikla, tam tikromis operacijomis ar rezultatais. Šiuos duomenis reikėtų ne tik kaupti, bet ir tinkamai analizuoti, kadangi būtent šių duomenų pagalba galima greičiausiai įvertinti esamą įmonės situaciją bei pokyčių poreikį.

Kada į pagalbą reikėtų pasitelkti papildomus duomenų valdymo įrankius?

Gali atrodyti, jog duomenų valdymo įrankiai reikalingi tik didelėms įmonėms arba milžiniškus informacijos kiekius generuojantiems verslams. Tačiau iš tikrųjų jie gali praversti ir mažiems bei vidutinio dydžio verslams. Žinoma, didėjant duomenų kiekiui, dažnu atveju nepakanka turimų jų valdymo resursų. Būtent tuomet ir pasitelkiami modernesni, didesnį informacijos kiekį lengvai apdorojantys įrankiai.. Šios informacinės technologijos leidžia žymiai paprasčiau bei tiksliau analizuoti sukauptą informaciją. Tai padeda priimti greitus sprendimus ir prisitaikyti prie nuolat vykstančių pokyčių, kas yra viena pagrindinių verslo sėkmės sąlygų. Šiuolaikinė duomenų valdymo įranga gali padėti užtikrinti ir jų saugumą, o tai yra ne mažiau svarbus aspektas.

Šiuolaikiniai duomenų valdymo būdai

Yra sukurta nemažai skirtingų duomenų valdymo įrankių, kurie leidžia kaupti, sisteminti bei analizuoti duomenis. Šiomis dienomis tai be galo svarbu. Todėl, ieškant geriausio bei patikimiausio varianto, verta paminėti SAP HANA platformą. Tai yra viena iš moderniausių duomenų valdymo įrankių, kuri gali būti pritaikoma praktiškai kiekviename versle, nepriklausomai nuo jo specifikos. Šis SAP programinės įrangos kūrėjų produktas leidžia itin greitai apdoroti didžiulius duomenų kiekius. Būtent tai yra pagrindinis SAP HANA platformos privalumas, kuris suteikia galimybę duomenis analizuoti realiu laiku, be jokių individualių ar sudėtingų sistemų, kurios pareikalautų daug IT infrastruktūros bei žmogiškųjų resursų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close