Susitikimas su debiutuojančia autore Ieva Vill

Balandžio 4 d. debiutuojanti autorė Ieva Vill Prienų Justino Marcinkevičiaus viešojoje bibliotekoje pristatė savo pirmąjį romaną „Pažadink mane“. Tai jausmų istorija su žiupsniu trilerio įtampos ir sauja humoro. Trupinėlis tikro gyvenimo, kuriame yra vietos ir skambiam juokui, ir graudžioms ašaroms.

Autorės teigimu, įkvėpimo ji semiasi iš kasdieninių situacijų, juk gyvenimas yra margas ir įdomus – tereikia apsidairyti ir viską užrašyti. Rašytoja, paklausta kaip kilo idėja parašyti istoriją, net nedvejodama atsakė: „Dalyvavau akcijoje „Knyga – vasaros desertas“ ir kiekvieną dieną vis parašydavau kokį nors tekstą. Paraginta savo draugių, tuos tekstus pradėjau plėtoti. Taip ir gimė mano knyga. Siužetą kurti buvo nesudėtinga, nes daugelį knygų istorijų „atsinešame“ iš savo gyvenimo“.

Šią knygą autorė parašė per gana trumpą laiką. Šmaikštaudama sakė: „Įkvėpimo mūza dažniausiai aplanko visai netikėtai. Ne kartą yra buvę, kad vyras ragina paskubėti, nes vėluojam į susitikimą, o aš noriu rašyti. Nes būtent tuo metu ir „plaukia“ geriausios mintys. Yra buvę ir taip, kad gamindama valgyti, mečiau bulvių skustuką ir skubėjau rašyti, pagauta įkvėpimo. Taip vyras liko be pietų“.

Šmaikšti ir humoro jausmo nestokojanti Ieva Vill tikisi, kad jos pirmasis romanas ras savo skaitytoją ir nenuvils meilės romanų mėgėjų.

Prienų Justino Marcinkevičiaus viešoji biblioteka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close