Balandžio 20 d. 18.00 val. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre.

Nuotaikingas muzikinis pasimatymas „Mus sujungė muzika širdies“. Į kurį jus kviečia legendinė šlagerių karalienė, nuostabi dainininkė Giulija.

Giulija daug metų scenoje, džiugina savo gerbėjus visada gera nuotaika, tikrumu ir stipriu ryšiu tarp dainos ir žiūrovo.

Gerbėjams labiausiai įsiminė Giulijos auksiniai šlageriai tokie kaip, „Na tai kas“, „O tu dainuok“, „Tik pas tave“, „Angelas baltas“, „Meluoji“ ir daugelis kitų atlikėjos dainų.

Nuoširdžių dainų atlikėjas ir kūrėjas Aidas Manikas, padovanos naujas dainas iš savo naujojo dainų CD rinkinio „Leisk ištarti myliu“.

Aidas jau dvidešimt metų scenoje, apvažiavęs ne kartą Lietuvą su savo soline programa bei dainininkėmis A.Pilypaite, L.Žemaityte, R.Mačiulyte, pastaruosius šešerius metus daug koncertavo su scenos primadona šviesios atminties Vitalija Katunskyte.

Aido dainos tai širdies dainos, kurios paliečia paprasto žmogaus širdį, kuris myli save, kitus ir muziką.

Ateikite pabūti kartu. Su meile Aidas ir Giulija.

Pirmieji penkiasdešimt bilietų kainuos tik po 10 eurų.

Likusieji ir koncerto dieną, 12 eurų.

Dėl bilietų kreiptis Tel. 8 685 47557.

Darbo dienomis 10.00–12.00 val. ir 13.00–16.45 val.

Bilietų kasos darbo laikas 17.00–18.00 val.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close