Metalinės durys – tiems, kurie renkasi kokybę

Renkantis tiek lauko, tiek kambario duris siūlome kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms, kadangi rinkoje esanti pasiūla yra labai plati ir tikrai ne vienodai geros kokybės. Jau geriau verta sumokėti daugiau, tačiau būti ramiu, kad įsigytos durys bus ilgam laiko tarpui.

Vienos dažniausiai minimų yra UAB Tego durys metalinės durys. Jos tinka ir gyvenamajam namui, ir kitokio tipo pastatui, gali būti skirtos vidui bei laukui. Labiausiai vertinamos dėl patvarumo bei ilgaamžiškumo, džiugu, kad galima rasti ir daug spalvinių aspektų.

Džiugina plati pasiūla

Metalinių durų galimybės yra vertinamos dėl daugelio aspektų, tačiau reikia suprasti ir tai, kad šiuo metu tokios pat, vizualiai gana panašios metalinės durys kinta savo smulkmenomis, techniniais parametrais. Dėl to jas renkantis reikia žiūrėti – kur jos tiksliai bus montuojamos. Esame tikri, kad tokiu atveju rasite variantą, kuris jums labiausiai tinka.

Metalinių durų panaudojimo galimybės yra labai plačios. Jos tinkamos:

1. daugiabučiuose;

2. laboratorijose;

3. gamybinėse patalpose;

4. ofisuose;

5. garažuose;

6. prekybos centruose;

7. ir t.t.

dažnai skirtinguose objektuose galima rasti ir įvairias duris. Dėl to jas renkantis verta tartis su tais, kurie jomis prekiauja. Jie dažniausiai žinodami Jūsų poreikius ir tuo pačiu objektą, kur šio tipo durys bus montuojamos – nurodys ir labiausiai tinkamą modelį.

Ką reikėtų žinoti renkantis metalines duris?

Kaip jau minėjome, šiuo metu metalinių durų pasiūla yra tikrai gana plati, tad kuo daugiau smulkmenų bus įvertinta – tuo tikresnis galite būti, kad galiausiai radote variantą, kuris jums labiausiai tinka.

Renkantis siūlome išanalizuoti kelias smulkmenas:

1. Vidaus ar lauko? Daugelis nežino, tačiau metalinės durys yra tinkamos ir tokiu atveju, kai ieškomos lauko, ir tokiu atveju, kai reikalingos patalpų durys. Abi opcijos yra geros.

2. Izoliacija. Būtinai reikia įvertinti, kokia yra siūloma izoliacija. Ne tik nuo garso, tačiau taip pat ir kaip yra sulaikoma šiluma arba vėsa patalpose.

3. Apsauga. Žiūrėkite, kad pasirinktose duryse būtų ne tik geriausios kokybės spyna, tačiau ir apskritai pačios durys būtų patvarios, galbūt daugiau dėmesio skirti jų storumui.

4. Stilius. Ar tai svarbu? Kiekvienas sprendžia pats. Dažniausiai stiliaus poreikiai kinta priklausomai nuo to – kur durys bus montuojamos.

5. Durų spynos. Galiausiai verta daugiau dėmesio skirti spynoms, žiūrėti, kokio gamintojo komponentas yra įmontuotas tam tikrose duryse.

Metalinių durų privalumai

Išties, kaip jau minėjome, metalinių durų galimybės yra gana plačios. Lyginant su kitokios medžiagos durimis, šios sulaukia bene daugiausia dėmesio todėl, kad:

● Maža kaina.

● Patrauklumas.

● Kokybė.

● Patvarumas

● Akustika.

Tik poreikiai bus pasirenkami tuomet, kai bus įsigyjamos geros kokybės, svarbiausia, sertifikuotos durys. Taigi, būtinai reikia kuo daugiau dėmesio skirti gamintojui.

Montavimo aspektai

Taip pat radus tinkamas duris siūlome iškart su prekybininkais tartis dėl montavimo. Visada geriausia yra tartis su tais, kurie teikia ir montavimo paslaugas, taip pat galiausiai ir gaminiui, ir tuo pačiu darbams teikia garantijas. Tai yra tarsi saugumo rodiklis, kad rasite variantą, kuris jums tinka labiausiai.

Geros durys yra ilgaamžė investicija, kuri visada atsiperka. Dėl to jas renkantis siūlome jau geriau sumokėti daugiau, tačiau būti ramiu, kad įsigijote tai, kas labiausiai tinka jūsų namams ir Jūsų asmeniniams poreikiams patenkinti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close