Birštono vienkiemio padalinio skaitytojų dėmesiui!

Kviečiame nuo kovo 1 d. (trečiadienio) naudotis nemokama KNYGOMATO paslauga ir KNYGŲ GRĄŽINIMO DEŽE. Knygomatas ir knygų grąžinimo dėžė įrengti prie seniūnijos.

Knygomato paslauga – patogus bekontaktis būdas skolintis bibliotekos leidinius ir juos atsiimti bet kuriuo paros metu bet kurią savaitės dieną. Skaitytojas, užsisakęs knygą interneto svetainėje ibblioteka.lt arba telefonu, arba elektroniniu paštu, gaus SMS žinutę su atsiėmimo kodu, kurį turės įvesti knygomato ekrane. Užsakyti leidiniai bus saugomi 72 val. nuo SMS gavimo; per tą laiką neatsiimti leidiniai bus grąžinami į fondus.

Skaitytojai pasiskolintus į namus leidinius gali saugiai grąžinti savarankiškai pasinaudoję knygų grąžinimo dėže. Leidinius galima grąžinti skaitytojui patogiu laiku – bet kuriuo paros metu ir bet kurią savaitės dieną.

Detalesnė informacija tel. +370 319 45245 arba el. paštu grazina.andruleviciene@birstonasvb.lt

Birštono viešoji biblioteka dalyvauja projekto „Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo socialinių santykių kūrimui su aplinka“ veiklose, kurį organizuoja Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka kartu su partneriais: Kauno, Klaipėdos I. Simonaitytės apskričių viešosiomis bibliotekomis ir kūrybine studija BLACK BOOK (Norvegija). Knygomatas ir knygų grąžinimo dėžė įrengti vykdant šį projektą.

Projektas finansuojamas 2014–2021 m. Europos ekonominės erdvės ir Norvegijos finansinių mechanizmų priemonės „Kultūros prieinamumo plėtojimas ir kultūrinio švietimo stiprinimas“ lėšomis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close