Kodėl gelinis lakavimas toks populiarus?

Geliniai lakai – viena dažniausiai moterų pasirenkamų priemonių nagams gražinti. Jie yra patvarūs, praktiški ir tarnauja iki 4 savaičių. Be to, jie suteikia rankoms ilgalaikę estetinę išvaizdą. Nagų dažymas geliniu laku garantuoja laiko taupymą – lyginant su tradicinėmis alternatyvomis, nereikia laukti, kol jie nudžius. Kaip tiksliai atrodo gelinis nagų lakas? Ar jie kenkia sveikatai?

Gelinis lakas – kiek laiko išsilaiko?

Gelinis manikiūras yra metodas, kurį naudoja ne tik kosmetologai – jį galima pasidaryti ir patiems. Tereikia UV/LED lempos ir žinių, kurių dėka lakas bus užteptas teisingai.

Geliniai lakai yra saugūs sveikatai, tačiau kai kurios sudedamosios dalys, nago paruošimo ir lako dengimo bei pašalinimo būdas gali sukelti alergines reakcijas. Tačiau tai pasitaiko itin retai. Dažniausios alerginių reakcijų priežastys yra sudėtis, neteisingas lako užtepimas, netinkamas nago plokštelės paruošimas, taip pat per silpna lempa.

Gelinį nagų laką reikia atsargiai nuvalyti freza arba acetonu. Tačiau namų sąlygomis ir neturint tam reikiamos kompetencijos, geriau rinktis tradicinį seną gerą acetono ir folijos būdą, kitu atveju, neapmokytas frezos naudojimas gali sukelti rimtų problemų – nago plokštelės pažeidimą.

Gelinis lakas ir jo privalumai

Nesvarbu, ar moteris eina į vestuves, į darbą ar vyksta atostogauti. Kas dažniausiai puošia jos rankas? Gelinis lakas! Dėl šio gaminio privalumų šis manikiūro tipas tapo populiariausiu daugelyje pasaulio šalių. Štai kuo išsiskiria gelinis nagų lakas:

  • estetika – nagus galima lakuoti tūkstančiais atspalvių. Taip pat prekyboje galima rasti blizgučių, lipdukų, folijų ir kitų dekoracijų, kurios puikiai ir unikaliai papuoš rankas. 
  • ilgaamžiškumas – geliniai lakai yra itin efektyvūs, gali išsilaikyti iki 4 savaičių. Be to, jie yra atsparūs mechaniniams pažeidimams. Viršutinio bespalvio sluoksnio naudojimas užtikrina atsparumą išoriniams veiksniams ar kitiems pažeidimams.
  • kvapas – lyginant gelinį su tradiciniu laku, jis turi gana malonų ir subtilų kvapą. 
  • greitis – lako užtepimo ir sukietėjimo laikas trumpas. Nereikia laukti, kol jis pats išdžius. Dėl lempos naudojimo galite būti tikros, kad nagų lakas nesusigadins jį liečiant.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close