Elektroniniai mokėjimo pranešimai gyventojams jau išsiųsti, popieriniai – pakeliui

Birštono savivaldybės ir Prienų rajono savivaldybės gyventojams jau siunčiami vietinės rinkliavos mokėjimo pranešimai. Pirmieji juos gauna užsisakiusieji pigiau kainuojančius elektroninius pranešimus. Tą padaryti galima bet kuriuo metu prisijungus prie vietinės rinkliavos savitarnos sistemos https://www.aratc.lt/vietine-rinkliava/e-paslaugos-e-vietine-rinkliava/.

Kitą savaitę gyventojus pasieks ir paštu siunčiami mokėjimo pranešimai.

Vietinės rinkliavos mokėjimo pranešimai fiziniams asmenims siunčiami vieną kartą per metus!

Sumokėti vietinę rinkliavą galima per elektroninę bankininkystę bei įmokas už paslaugas priimančiose vietose.

Vietinę rinkliavą galima mokėti dalimis, kiekvieną ketvirtį, arba sumokant visą sumą iš karto. Asmenims, sumokantiems iš karto už visus metus ir atsisakantiems popierinių mokėjimo pranešimų, taikomos lengvatos, jeigu savivaldybė yra jas numačiusi. Lengvatos pritaikomos apskaičiuojant kitų metų rinkliavą.

Individualių namų gyventojams kartu su spausdintais pranešimais siunčiami ir atliekų surinkimo grafikai.

Grafikai taip pat skelbiami Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro svetainėje https://www.aratc.lt/atlieku-surinkimo-grafikai/.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close