Edukacinis knygos pažinimo užsiėmimas „Kas yra knyga?“

Vasario 7 dieną Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje pirmą kartą lankėsi Prienų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ Kačiukų grupės auklėtiniai, kurie darželyje pradėtą pažintį su knyga atvyko pratęsti bibliotekoje.

Edukacinio knygos pažinimo užsiėmimo „Kas yra knyga“ metu vaikams buvo skaitomos dvi nuotaikingos knygos: Nadios Kovaliovos „Meškis ir žąsis“ bei Raimondo Jurgaičio, Dainiaus Šukio „Žirafa netelpa į lapą“, taip pat buvo kalbamasi apie knygos struktūrą ir apskritai – kas yra knyga,  kada knyga yra knyga, o kada ne, kur gyvena knygos,  kaip jos atsiranda?

Vėliau vaikai atliko praktinę užduotį, kurios tikslas buvo sukurti „Autorinę įspūdžių knygą“, taip pasikartojant įgytas teorines žinias, atspindint emocijas bei potyrius, įgytus skaitant istorijas.

Vasario 7-oji – taip pat ir Tarptautinė saugesnio interneto diena, su kuria vaikus pasveikino ir būti draugiškiems bei saugiems internete linkėjo Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos Informacijos skyriaus vedėja Laima Vabolienė.

Labai lauksime visų sugrįžtant!

Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close