Parodoje ADVENTUR 2023 pristatyti nauji turistiniai maršrutai, edukacijos, lankomi objektai

Sausio 27–29 dienomis Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, vyko 10-oji, jubiliejinė tarptautinė turizmo paroda „Adventur 2023“. Parodoje jau septintąjį kartą dalyvavo ir Prienų kraštui atstovavo Prienų rajono savivaldybė, kuri parodai tradiciškai ruošėsi kartu su viešąja įstaiga „Prienai“ (Prienų turizmo ir verslo informacijos centru) ir „Harmony Park“.

Šiais metais Prienų rajono savivaldybės stendas „Pažink Prienų kraštą“ kvietė turistus atvykti pakeliauti ir pasigrožėti Prienų apylinkių kraštovaizdžiu pėsčiomis, dviračiais ar automobiliais. Ir ne tik pažinti, atrasti, bet ir pajausti, kuo išskirtinis šis kraštas. Visa tai patirti galima, keliaujant naujais parodoje pristatytais maršrutais, susipažįstant su didikų Pacų palikimu Jiezne, kraštiečio poeto Justino Marcinkevičiaus gyvenimu ir kūryba, gėrintis miško augmenija ir mėgaujantis garsais net 14 km kelionėje iki „Harmony Park“, dalyvaujant popieriaus gamybos edukacijoje.
Kaip ir kasmet, Savivaldybė pakvietė mūsų krašto verslo atstovus, įstaigas Prienų rajono stende pristatyti savo veiklą bei tapti rėmėjais. Parodos lankytojų laukė loterijos, žaidimai, daug siurprizų ir dovanų. Prienų rajono savivaldybės stendą aplankė Savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, Administracijos direktorė Jūratė Zailskienė, direktorės pavaduotojas Algis Marcinkevičius, Prienų kultūros įstaigų atstovai, jie domėjosi ir kitų savivaldybių turizmo veikla, dalinosi idėjomis, bendradarbiavimo galimybėmis.
Savivaldybė dėkoja visiems pristačiusiems Prienų kraštą, taip pat partneriams UAB „Tango Pizza&Grill, MB „Nemuno turas“, VšĮ „Su pliusu“, „Harmony Park“, Prienų krašto muziejui, Prienų kultūros ir laisvalaikio centrui, Prienų Justino Marcinkevičiaus viešajai bibliotekai už įsteigtas dovanas.

Prienų r. sav. informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close