Vaistažolinės arbatos žiemos sezonui

Vaistažolinės ir ekologiškos arbatos nuo senų senovės naudojamos viso pasaulio žmonių. Jos naudojamos nuo įvairių ligų ar nusiraminimui, be to yra labai skanios. Kai oras tampa šaltesnis, karštas puodelis yra puikus būdas sušilti iš vidaus. Žolelių arbatos, pagamintos iš džiovintų augalų, įskaitant žoleles, vaisius, šaknis ir prieskonius.

Citrina ir imbieras

Imbieras yra šildančio skonio, o užuot jį naudojus gaminant tokius patiekalus kaip keptos bulvytės ir karis, jo naudojimas šiame užpile reiškia, kad gėrime gausite tą patį švelnų karštį ir prieskonį. Sumaišytas su citrinos žievele. Tai puiki galimybė pajudinti dieną ryte arba suteikti šilumos vakare, nes jame nėra kofeino.

Mėtos

Mėtų arbata yra natūraliai saldi, be kofeino ir kalorijų. Ji taip pat gali būti susijus su keliais privalumais sveikatai ir gali padėti pagerinti virškinimo problemas, padidinti koncentraciją, palengvinti migreną ir atgaivinti kvėpavimą.

Ramunėlės

Ramunėlės yra populiarus naktinis žolelių užpilas daugelyje pasaulio šalių, nes joje nėra kofeino. Tai yra puiki alternatyva juodajai arba žaliajai arbatai ieškantiems šildančio vakaro puodelio, kuris netrikdytų miego. Ramunėlės, gautos iš į ramunę panašaus augalo, yra saldaus gėlių skonio, todėl jomis galima mėgautis atskirai arba su trupučiu medaus, kad būtų papildomo saldumo. Ramunėlės taip pat skanios patiekiamos kaip šalta arbata šiltesniais mėnesiais.

Erškėtuogės

Erškėtuogių užpilas gaminamas iš laukinių rožių vaisių ir sėklų, sumaišytų su citrinžole ir imbieru. Jis turi gražią raudoną spalvą ir subtilų gėlių skonį, šiek tiek saldų ir ryškų aštrų poskonį. Iš augalo taip pat gaminamas erškėtuogių aliejus, kuris naudojamas aromaterapijoje. Erškėtuogėse yra vitamino C ir antioksidantų, todėl šiuo metų laiku jis puikiai tinka.

Ežiuolė

Ežiuolė yra augalas, kilęs iš Šiaurės Amerikos ir giminingas ramunėlių šeimai. Ryškiais rožiniais žiedlapiais tai viena iš dažniausiai naudojamų žolelių visame pasaulyje. Vietiniai amerikiečiai jį naudojo šimtmečius įvairiems tikslams. Ežiuolė yra kruopščiai užpilta citrinžole, citrinų mirta ir citrinos žievele, kad būtų gaivus ir raminantis aromatas. Natūraliai saldus ir be kofeino, tai puikus pasirinkimas, kuriuo galėsite mėgautis bet kuriuo paros metu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close