GARSINĖS KNYGOS VAIKAMS – SMAGUS BŪDAS SKAITYTI

Spalvos ir garsai labai žavi mažuosius skaitytojus, štai kodėl garsinės knygelės tokios mėgiamos. Šiame straipsnyje susipažinsime su keletu ypatingų garsinių knygelių, kurios neabejotinai patiks Jūsų vaikams.

„Medžiaginė knygelė. Mano mažieji draugai“ – garsinė knygelė patiems mažiausiems

Kūdikiams skaitymas taip pat labai reikšmingas procesas, apie kurį tikriausiai teko girdėti jau ne vieną kartą, todėl nesikartosime. Žinoma, jie dar per maži pažinti raideles, tačiau garso mygtukas, esantis minkštutėje knygelėje „Medžiaginė knygelė. Mano mažieji draugai“, paskatina mažylius sutelkti dėmesį, žadina jų smalsumą aplinkai ir pan. Ši knygelė taip pat lavina mažylių pojūčius bei pažintinius gebėjimus.

Interaktyvi knygelė „Ričis Ra su muzika gera“

Pamačius knygelę „Ričis Ra su muzika gera“, pirmoji mintis, šovusi į galvą, žinoma, yra apie spalvas. Ši knygelė tokia spalvinga ir žaisminga, kad ji patraukia ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų dėmesį. „Ričis Ra su muzika gera“ knygelė skaitymą pakylėja į aukštesnį lygmenį, nes jos puslapiuose slepiasi smagūs eilėraščiai, kruopštumo reikalaujančios spalvinimo užduotėlės, taip pat dvylika dainų ir jų fonogramų: nuskenavus QR kodus persikeliama į YouTube kanalą, kuriame galima sekti meškiuko Ričio Ra nuotykius. Pažymėtina, kad knygelėje „sutalpintas“ dainas atlieka žinomi dainininkai, t. y., Lauris Reiniks, Liepa Norkevičienė ir Sofija Skaraitė.

„Gražiausios Džimbos dainelės vaikams“ – įtraukianti eiliuota knygelė

Jaukumu bei žaismingumu pasižyminčios dailininkės Vilijos Kvieskaitės iliustracijos, vaikų muzikos studijos Džimba vaikų ir solisčių Patricijos, Deimantės bei Tėjos atliekamos dainelės bei lengvos eilės daro šią knygelę ypatinga. Skaitydami ją kartu su savo atžalomis, turėsite labai smagų bendrą laiką, susipažinsite su šauniu katinu, linksma žirafa bei žaviu kirmėliuku. Skaitymo procesą visada praskaidrins kvaksintis varlių choras. Pažymėtina, kad ši knygelė yra sukurta taip, kad efektyviai lavintų mažųjų skaitytojų estetinį suvokimą, muzikinę klausą, ritmo bei rimo pojūtį ir t. t.

Garsinių knygelių vaikams galite rasti sekdami šią nuorodą: https://www.perkuknyga.lt/zanras/knygos-vaikams-ir-jaunimui. Sekdami minėtą nuorodą, taip pat rasite ir kitokio tipo knygelių vaikams ir jaunimui.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close