Ką turėtumėte žinoti apie palaikų gabenimą specialiu transportu?

Repatriacija – lotynų kilmės žodis, labiausiai išpopuliarėjęs karo metu. Kai žuvusių kare žmonių, kareivių, medikų kūnai buvo gražinami į jų tėvynę palaidoti. Šio žodžio tiesioginė reikšmė – sugrįžimas į tėvynę”. Tai, gali būti tiek gyvų, tiek sužeistų, sužalotų asmenų gražinimui į namus, į tėviškę. Liūdna, tačiau vis daugiau šiuo metu lietuvaičių, kurie dirba ar šiaip būną išvykę pasisvečiuoti į svečią šalį kartais grįžtą šiuo būdu į savo gimtinę. Ištikus tokiai negandai Jūsų šeimą, turbūt pirmiausiai nusvyra rankos, nes vien faktas, kad tai nutiko svečioje šalyje kelia mums daug sumaišties ir daug nerimo. Svečios šalies įstatymai kiti, įkainiai skiriasi nuo lietuviškų, ne kartą ar kelis, o net keliasdešimt kartų, todėl susidoroti, tiek su fiziniu, tiek su finansiniu sunkumu norint pargabenti savo artimo žmogaus kūną į mūsų šalį tampa nepakeliamai sunku.

              Išskirtinu atveju galimas palaikų gabenimas specialiu transportu, tai tokia speciali mašina, kuri gali palaikyti šaltą orą mašinoje, ir tarsi šaldytuve parvežti Jūsų artimo žmogaus kūną į Jūsų gimtinę. Šis specialus transportas gali būti pravartus vasarą ar kai kelionės trukmė užima ne vieną valandą iki Lietuvos. Šios mašinos specialiai pagamintos šiai paslaugai atlikti, todėl jų sistema automatiškai palaiko temperatūrą nuo 0 iki +4 laipsnių, taip užtikrindami saugesnį palaikų transportavimą. Vėsus orams leidžia palaikams nesuirti ir išlaikyti natūralią būseną. Mašinoje specialiai pagaminti tvirtinimo elementai leis karstui nejudėti ir leis saugiai pasiekti kelionės tikslą.

              Kai žinai, kad yra vieta ir žmonės, kurie tau gali padėti, tau nelengvu momentu gyvenime, tai daug lengviau reaguoji ir žinoma priimi gyvenimo negandas. Būtina paminėti, kad šios įmonės profesionalūs darbuotojai Jums pasiruošę padėti, bet kurią valandą, ir jei Jums kylą bėdų ar neaiškumų jie visada maloniai ir kokybiškai Jums suteiks savo paslaugas. Nes, šie darbuotojai apmokinti, kaip suprasti žmogaus skausmą ir kaip jautriai ir maloniai bendrauti su žmonėmis jį patyrusiais, todėl bebijokite ir reikalui esant kreipkitės į šią įmonę, kuri be vargo ir už priimtiną kainą Jums padės susitvarkyti su šiomis negandomis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close