Birštone sužibo Kalėdų eglė ir apžvalgos bokšto viršūnė

Šeštadienį Birštone įžiebta tradicinė Kalėdų eglė – 12 metrų aukščio žaliaskarė, papuošta sidabriniais burbulais ir girliandomis. Įvairiaspalvėmis šviesomis nušvito ir aukščiausio apžvalgos bokšto Lietuvoje viršūnė. Bokštas iki šiol buvo apšviečiamas tik išskirtinėmis progomis, o nuo šiol, pritaikius išmanų ir taupų LED apšvietimą, švies visomis savaitės dienomis: 6–8 val. rytais, 16–24 val. vakarais, o per Kalėdas ir Naujuosius metus – visą naktį. 

Kurorto gatvėmis taip pat riedėjo kalėdinis karavanas, sudarytas iš šventiškai papuoštų elektromobilių ir Birštono kurorto simbolio – oreivių – kolonos. Elektromobiliai pasakų personažus ir Kalėdų Senelį atvežė tiesiai į šventės vietą – J. Basanavičiaus aikštę. Oreivių paradas kurorto gatvėmis padovanojo įspūdingą ir tik Birštonui būdingą reginį – ugnies šou. Prie Kalėdų eglės vaikus ir suaugusiuosius džiugino kalėdinio cirko direktoriaus ir jo pagalbininkų pasirodymas.

Šventės akimirkos – nuotraukose. Nuotraukų autoriai – Ramutis Gustaitis, Vaidas Pilkauskas. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close